Januar 26, 2006

Jeg går i bane

Jeg kunne nesten ikke tro min lykke da et klin nytt vognsett rullet inn på Majorstuen t-banestasjon, der jeg rent tilfeldig befant meg. Nærmest paralysert ble jeg stående i villrede. Det var linje 3 som kom, mens linje 2 er min bane.

Det tok heldigvis ikke lang tid før hjernen min begynte å fungere igjen: Jeg kan reise med linje 3 til Hellerud, hvorfra jeg kan ta linje 2 til Tveita - noe jeg også titt og ofte gjør.

Jeg steg nærmest andektig inn i vognen. Til tross for tidligere Jan Erik Vold-tendenser var jeg henrykt, og det var med åpent sinn jeg suget til meg førsteinntrykk. Det er riktig fine t-banevogner byen er i ferd med å få. Kontinentale, jeg følte meg hensatt til Praha eller Paris. En illusjon som riktignok brast da vi kom ut av tunnelen på Bryn, og med ett befant oss i landlig vinterlandskap.

Dessverre er vinduskarmene litt grunne, og gir ikke den gode støtten for armen vi er vant til. Jeg kan nok bare glemme å plassere iPoden i vinduskarmen, noe jeg har hatt stor glede av å gjøre siden en kollega forærte meg en rosa skin av seig og ru gummi, som gjør at iPoden ligger fjellstøtt tross vognens risting.

Dessuten mener jeg at t-banen fortsatt bør være rød, og det er jeg ikke alene om. Er du enig kan du skrive under her.

Postet av: Kristiane at Januar 26, 2006 6:51 EM
Kommentar

Wow, er du blant de utvalgte som har fått prøve den nye banen! Den så uhyre stilig ut på bildet i avisen. Jeg kan bare ikke fatte at du stemmer for rødt i denne sammenheng? Den som er enig med meg i at de nye t-banene i k k e skal være røde, trykker på mentometerknappen nå.

Postet av: Klara kollektivtransport at Januar 27, 2006 10:55 FM

Jeg har også prøvd den nye t-banen! Og jeg fikk t-bane-sjokolade også.
VELDIG urbant, og veldig flott.

Postet av: Anja at Januar 28, 2006 8:14 EM

Fikk meg en liten tur med banen den første dagen, jeg også! Så doven som jeg er, får jeg jo stadig anledning til å granske Sporveiens rikholdige utvalg av fremkomstmidler. I likhet med Anja ble jeg tildelt t-bane-sjokolade. Jeg trodde ikke mine egne øyne; det var helt surrealistisk å se sporveisansatte dele ut gratis, spesialdesignet snop.

Du får vente til din svoger legger sine (etter eget utsagn) klamme hender på de nye vognene. Kanskje han kan kline på litt rød lakk med det samme?

Postet av: Elin at Januar 30, 2006 8:43 EM

Jeg stemmer for takk og farvel til rødt og blått, det ser jo rett og slett superwow ut på det bildet, de gamle grimme vognene er ikke mye å spare på (favorittvognene mine er forøvrig de med trepanel som gikk til Holmennkollen før i tiden).

Postet av: i1277 at Februar 9, 2006 1:35 EM

All people deserve wealthy life time and loan or just financial loan can make it better. Just because people's freedom is grounded on money state.

Postet av: HooverSONIA26 at Juli 28, 2010 4:58 EM
Post kommentar

Husk meg?

Gjenta sikkerhetskode (bruk eventuelt nøkkelordet):