Januar 19, 2006

Døll-o-rama

2006 tegner virkelig ikke bra så langt. På t-banen reklameres det hemningsløst for It's Showtime - et forrykende storbandshow på Chat Noir, med Kåre Conradi og Mariann Aas Hansen. Etter sigende et show inspirert av de mest kjente storbandcroonerne. Gi meg styrke! Og finn fem feil. (Svaret finner du nederst i innlegget.)

Og så har vi TV2s storsatsing Skal vi danse? Det reklameres for programmet på digre boards over hele byen, og av nysgjerrighet kikket jeg på første sending. Det handler om selskapsdans. Selskapsdans! Paljetter, fjær og overdreven bruk av brunkrem; finnes det egentlig noe kleinere?

Aldri har jeg sett noe mer pinlig, flausemessig og fremfor alt dørgende kjedelig. At programmet gikk som heseblesende og urutinert direktesending trakk ytterligere ned, og dommerne: Hallo! Men så er de også eksperter på selskapsdans, og jo dermed være dølle. B- og C-kjendisstatusen til de som deltar tyder også på at TV2 ikke akkurat har kunnet velge fra øverste hylle.

Vel har jeg vært ualminnelig gretten og lite velvillig innstilt så langt i 2006, men dette er da en underlig - og ikke akkurat lovende - utvikling?


Postet av: Kristiane at Januar 19, 2006 8:53 EM
Kommentar

det samme danse showet har vi hatt gående på Tv her lenge - og det er skikkelig populært!!!!
Her er det kjent artister av alle slag som danser med proffe - jeg tror dommerne har mye med sukseen å gjøre - bla sitter det en humorist som alltid gir 2 poeng til alle og sier ett eller annet morsomt....
Ikke mye å skryte av her heller nei.........
Det er jo så mange "se&hør" programm her at det ikke er plass til mye mer

Postet av: Josefin at Januar 20, 2006 12:52 FM

Foreslår at du sjekker "It's Showtime" før du kaller det en dårlig idé. Who knows, kanskje du blir overraska! ;)

Postet av: Insider at Januar 21, 2006 10:14 FM

Jeg sier meg enig i at de norske dommerne er ekstremt kjedelige og stramme i maska, åpenbart er de seg sitt ansvar bevisst - and then some... Det samme programmet på svensk Tv4 er av et helt annet kaliber, og virkelig verdt en titt.

Velger å se forbi paljettene, og gi deltakerne credit for å vise at selv "vanlige dødelige" kan få fart på danseføttene med (litt) øvelse! ;)

Postet av: Christin at Januar 22, 2006 12:35 EM
Post kommentar

Husk meg?

Gjenta sikkerhetskode (bruk eventuelt nøkkelordet):