Januar 28, 2007

Nytt år

Tiden flyr, og det er godt for den som venter. Vi gikk inn i 2007 med vissheten om at dette er året vi skal få barn (i den grad man kan være sikker på noe i denne prosessen). Det føles helt fantastisk.

Lille Ull er på en måte med oss allerede. Vi snakker masse om henne. - Denne pastaretten vil hun sikkert elske, kan vi si over middagsbodet, og når vi er i skogen snakker vi om at om noen år er det vi som griller pølser og går på skøyter på Rundtjern. Vi snakker om hvordan tilværelsen vil bli når vi er tre, om alt fra praktiske ting til rene dagdrømmer. Så får det heller være at de mørke vintermorgenene jeg ser for meg, med stearinlys på frokostbordet og matpakkesmøring før levering i barnehagen, muligens ikke vil fortone seg fullt så rosenrøde i virkeligheten...

Fortsatt går det i 14-dagers-tildelinger, og alt tyder på at det vil fortsette slik fremover. - Det blir nok i mai/juni, svarer jeg alle som spør. Det er ikke lenge til. Og tenk, vi har aldri vært så nær som vi er nå!

Posted by Kristiane at Januar 28, 2007 3:41 EM
Kommentar

Så godt det må være å snart være i mål. Jeg gleder meg veldig til den dagen jeg kan lese her inne at dere skal på hentereise... :-)

Postet av: Kristin at Januar 29, 2007 7:56 FM

Hei
For oss med LID 31.oktober er lengtinga, frustrasjonane, galgenhumoren og tilvenning til utvida fristar ganske kjent stoff. Men samstundes som vi no er i ferd med å nærme oss målet, virkar det samtidig litt fjernt, sidan ventetida stadig har blitt strekt. Hald opp det gode arbeidet..Kjekk blogg du har. Og ja vi likar godt søst.

Postet av: Super Dad at Januar 31, 2007 11:54 EM

Kan ikke si at morgenene er spesielt rosenrøde eller tida spesielt god, men stundene hvor jeg tenker at ungene mine er det fineste som finnes - de er der! Og nå er det jo ikke lenge til dere er der :-)

Vi ligger lenger bak i løypa og jeg gleder meg til nok en støyende, lekende, morsom, bestemt og flott unge!

Lykke lykke til!

Postet av: Olava at Februar 2, 2007 11:16 EM

Hei Kristiane.

Har tittet innom begge dine blogger. Hyggelig å hilse på. Er i adopsjonskø selv etter å ha gått gjennom hele IVF-maset.

Håper lille Ull kommer snart. Og lykke til på jobbfronten hvis du ikke har fått allerede. Selv holder jeg på å gå i frø over papirinnsamling til Kina og frykt for at de ikke vil godkjenne oss. Hva sier de om den bratte trappa i leiligheten vår, er den for liten etc.

Postet av: Torild at Februar 8, 2007 2:59 FM

Hei Kristiane, spent på å høre om det har skjedd noe mer! En bekjent av meg fikk bekreftet tildeling i dag, og de sendte søknad bare noen uker før dere, så nå må det da vitterlig nærme seg :)

Postet av: stine at Mars 9, 2007 7:41 EM
Post kommentar

Husk meg?

Gjenta sikkerhetskode (bruk eventuelt nøkkelordet):