Desember 6, 2006

Førjulstid

Ting blir aldri som man tror. Rett før jul i fjor var jeg trist og frustrert, og redd for at den økende ventetiden i Kina ville føre til at vi likevel ikke ville være tre når vi feiret jul neste gang. For det var nettopp tanken på dét som hadde holdt meg oppe hele adventstiden. Neste år...!

Det gikk ikke langt ut i 2006 før vi innså at det var helt urealistisk at vil ville få barn i år. Det har vært tungt å forsone seg med. Ikke minst fordi ventetiden bare har økt og økt. Gjennom hele året har jeg sverget at ville rømme landet til jul. Langt vekk. Helst ville jeg være bortreist i hele desember.

Snart er det jul igjen. Om morgenen koker jeg kaffe i tussmørket, kjøkkenet kun opplyst av IKEA-julestjernene i vinduene. Da kan jeg faktisk kjenne et snev av barndommens julehygge og -forventning. For en gangs skyld er jeg godt i rute med innkjøp av julepresanger. Resten av måneden ser det ut til at det blir lite stress og mye moro. Fredag skal vi på De Lillos-konsert, lørdag i førjulsselskap. Neste helg er det pinnekjøttmidag på Lorry.

Av juleforberedelser har vi ikke planer om annet enn en grundig rengjøring av huset, bake julenøtter og vørterbrød, og så skal vi brenne mandler. Marsipan? Kanskje. Jeg gleder meg faktisk til jul! For selv om all sannsynlighet tilsier at vi ikke får tildeling på minst et halvt år, føles det som vi er ganske nær målet likevel. Og denne gangen kan vi være så godt som sikre på at neste jul, ja, da er vi endelig tre.

Posted by Kristiane at Desember 6, 2006 7:42 EM
Kommentar

For en hyggelig og stemningsfull førjulsrapport! :-) Kos dere på De Lillos-konsert og pinnekjøttmiddag og alt som godt er. Alle gode ønsker-klem fra meg.

Postet av: Julevind at Desember 8, 2006 2:28 FM

Kjære Kristiane,
Nå vet du at dette er siste jul uten den lille nye. Tenk på det. Nå vet du det sikkert!

Adopsjon er ingen frøkensport. Jeg sitter søvnløs på lille julaften og tenker på datteren min i Etiopia. Armene mine verker av tomhet. Jeg vet hvordan du har det. Det blir bedre - for oss begge.

Juleklem. :o)

Postet av: Hanne at Desember 24, 2006 2:51 FM

Jeg blir helt varm inni meg ved tanken på at neste jul er lille Ull helt sikkert hos dere. Vi gleder oss, vi også. Ønsker dere en fortsatt koselig jul - kanskje vi ses i romjula?

Klem fra Elin

Postet av: Elin at Desember 25, 2006 4:14 EM

Jeg kom nettopp over bloggen din, men har allerede bestemt meg for å abonnere litt på den. Jeg ligger nok litt lengre bak i løypa enn deg, siden vi venter på første IVF-forsøk, men jeg ser virkelig ikke bort fra at vi adopterer en dag vi også.

Lykke til skal du i alle fall ha! :)

Postet av: Violent Dream at Januar 9, 2007 1:19 FM

Jeg har vært innom for lenge siden og tenkte at kanskje det er blitt tre av dere. Så blir nok i år året og jeg ønsker dere lykke til :-)

På samme måte som vi nok går fra fire til fem først i 2008, men vi kommer oss dit!

Postet av: Olava at Januar 15, 2007 2:04 EM

Men hva skjer nå da? Har dere hørt noe mer?

Postet av: Jeanette at Januar 28, 2007 10:02 EM

Takk for hyggelige hilsener! Jeanette, det var på tide med en oppdateringspost, ja. Den er skrevet nå. :)

Postet av: Kristiane at Januar 28, 2007 10:06 EM

cheapghdsale2012.com ghd sale

Postet av: Cheap GHDS at November 22, 2012 6:55 EM

dre beats cheap

Postet av: cheap beats by dre at November 25, 2012 12:12 FM

cheap ghds

Postet av: sac lancel bb pas cher at Desember 26, 2012 5:09 EM

cheap beats headphones

Postet av: best price on beats by dr dre at Mars 11, 2013 12:07 FM

cheap beats by dr dre

Postet av: cheap beats studio at Mars 12, 2013 4:44 EM
Post kommentar

Husk meg?

Gjenta sikkerhetskode (bruk eventuelt nøkkelordet):