April 1, 2006

Månedens tildelinger

Jeg visste at denne månedens cut off-dato ville bli offentliggjort av CCAA mens vi var i New York, og det var med stor spenning jeg logget på nettet straks vi var innenfor døren.

For en skuffelse! Det viser seg at de aller mest pessimistiske ryktene som verserte før jeg dro, holdt stikk. Cut off ble 30.05.05. Det betyr at usle fem dager er med denne gang.

Dette skrev jeg forrige måned:

(...) Jeg sukket av skuffelse og mismot da jeg bragte i erfaring at cut off ble 25.05.05. Vi kinaadoptanter ønsker så inderlig at de skal sette opp tempoet igjen, og begynne å nærme seg månedspuljer. Men denne cut off'en er faktisk enda mer nedslående enn de siste måneders små runder: Kun 12 dager er med denne gangen.

En liten trøst er det at de som har greie på det sier at tildelingsrunden etter kinesisk nyttår alltid er liten, siden de har hatt ferie og CCAA har holdt stengt. Dermed er det bare å krysse fingrene for at neste tildelingsrunde vil ha cut off langt ut i juni.

Juni?! Ikke engang resten av mai ble med i denne omgang. Ryktene vil ha det til at rekordmange har LID 31. mai. Så hva kan vi forvente i neste måned? At kun de med 31. mai får tildeling?

Fortsetter det i dette tempoet, får vi tildeling om 24 måneder. Om to år! Og det er endatil et optimistisk anslag, som forutsetter tildelingspuljer på ti dager, ikke fem dager som det altså var denne måneden.

Jeg tviholder imidlertid på min nye og litt saktmodige vente-policy, og blir egentlig mer resignert enn fortvilet.

Dessuten verserer det et annet rykte om dagen, som jeg mye heller vil tro på: Det sier at kinesiske myndigheter ikke ønsker at ventetiden skal overstige et år, og at de vil sette inn tiltak for å sørge for at den ikke blir noe særlig lenger enn dette. Gamle travere i adopsjonsmiljøet forteller at dette har skjedd før, når ventetiden i Kina har økt dramatisk.

Posted by Kristiane at April 1, 2006 8:03 EM
Kommentar

Krysser fingrene for at de gmale traverne har rett. Alle mann til pumpene!

Postet av: Cathrine at April 3, 2006 9:35 FM

Huff, det var nedslående nytt for dere kinaventerne.

Via danske adoptioonzone.dk kom jeg imidlertid over disse nyhetene: "What the Spanish agencies are telling waiting families: There were 900 dossiers logged in during May of 2005 (it's unclear if that number just accounts for dossiers from Spain or if it includes other countries) and 700 in June of 2005. The expectation is that July is a lighter month and hopefully the CCAA will play some catch-up at that point. "

Krysser fingrene for dere!

Postet av: Hanne at April 4, 2006 6:57 EM

beatsbydrebydr

Postet av: where to buy beats by dre cheap at November 3, 2012 1:36 EM

GHDS UK

Postet av: Ugg Boots UK at November 23, 2012 8:38 EM

cheap dr dre beats

Postet av: cheap oakley sunglasses at Mars 14, 2013 3:25 EM

beats uk

Postet av: dre beats uk at Mars 23, 2013 3:11 EM
Post kommentar

Husk meg?

Gjenta sikkerhetskode (bruk eventuelt nøkkelordet):