Mars 23, 2006

Det var inte bättre förr men det ska bli bättre framöver

Det har vært en ganske tung vinter. Mørke morgener, frustrasjon over økt ventetid i Kina, mistrivsel på jobb, og overdrevent mye sne. Det har kort sagt vært mye tomhet og jag etter vind.

Når jeg den siste uken har gått hjem fra jobb med solen midt i fjeset, til lyden av sne som smelter høylytt rundt meg, har jeg imidlertid tenkt at det kan bli annerledes fremover.

Jeg kjenner at jeg kan klare å ta meg selv i nakken. Selvfølgelig vil jeg vente og lengte, men jeg vil ha fokus på å leve litt mer her og nå. Glede meg over våren med stadig lysere kvelder, og nyte sommeren som vi - økt ventetid til tross - med stor sikkerhet kan si blir den siste vi bare er to.

Kanskje til og med forsøke å nyte det at vi bare er to enn så lenge, og dermed har stor frihet. Imens er vi jo også to til å snakke om og glede oss over det som skal komme. Fabling om livet etter at lille Ull har kommet til oss er en utømmelig kilde til gode samtaler.

I morgen tidlig reiser vi til New York. En uke på Manhattan. Jeg kan ikke tenke meg noe bedre sted å innlede denne nye ventefasen.

Posted by Kristiane at Mars 23, 2006 6:49 EM
Kommentar

Det er rart...vi skal bare være to for en kveld og det er nesten et under :-)... Jeg skjønner godt at man ikke ser tosomheten slik når man lengter etter lille Ull...men tosomhet i NY må jo være toppers!

Postet av: Unni at Mars 24, 2006 11:00 FM

Vi skal også adoptere fra kina, og jeg forstår din frustrasjon. Det høres fint ut med en tur.Kos dere.

Postet av: Mona at Mars 24, 2006 1:08 EM

GHDS UK

Postet av: GHD Australia Cheap at November 20, 2012 5:49 EM

Doudounes Moncler

Postet av: cheap ghds at Desember 25, 2012 5:13 EM

Canada Goose Outlet

Postet av: ugg boots sale at Desember 30, 2012 3:50 EM

highflyshoes.com

Postet av: cheap jordan retros at August 23, 2013 9:01 FM

www.premierenyc.com

Postet av: Premierenyc Fake Oakley at Juni 7, 2014 7:23 EM
Post kommentar

Husk meg?

Gjenta sikkerhetskode (bruk eventuelt nøkkelordet):