September 16, 2008

Et innlegg skrevet i affekt

I motsetning til hva som er tilfelle med t-banene og trikkene i Oslo, er bussparken ganske ny og fresh. Det er lenge siden man satt i mugne seter på 20-bussen, med vannet fra trekkspilleddene silende ned i nakken. De nye bussene har også senkefunksjon ved midtdøren, slik at det skal være enkelt å stige av og på med barnevogn eller gåstol.

Så bruk den da, for helvete!

Jeg er som tidligere nevnt ikke tilhenger av å fortelle folk hvordan de skal gjøre jobben sin. Jeg har derfor aldri ropt en anmodning om dette til sjåføren, der jeg bakser og sleper for å komme meg av eller på bussen. Men jeg vurderer å sende en mail til Ruter. (Jeg er bare så veldig lite glad i barnevognsutring.)

Postet av: Kristiane at September 16, 2008 6:33 EM
Kommentar

Jeg er så enig.

Jeg synes nesten mer synd på de gamle damene jeg må hjelpe ut med rullatoren, etter at jeg har fått vogna trygt ut.

Postet av: Sylvia at September 16, 2008 8:27 EM

Folk som ikke gjør jobben sin skikkelig, eller som har litt dårlige antenner og/eller generelt dårlig servicenivå (i et serviceyrke!) har jeg få problemer med å utbasunere til. Er man høflig når man utbasunerer er det forbausende ofte det hjelper også.

Postet av: Knut at September 16, 2008 8:32 EM

Kjære deg - værsåvennlig og send Ruter en mail. Jeg har i dag brukt tid på dette, ene og alene for å bli kvitt den dype frustrasjon og til tider sinnet jeg føler over det bedregelige selskapet. Med bare noen ytterst små overdrivelser, kan jeg si at:
1. De er aldri presise
2. De kjører aldri behagelig eller trygt
3. Om de kommer er bussen alltid full og jeg må stå igjen
4. Bussjåførene smiler aldri
5. Bussjåførene eier ikke serviceinnstilling

Mon tro om selskapet må endre navn til Retur..

(PS. Jeg er sint!)

Postet av: Elisa at September 23, 2008 3:12 EM
Post kommentar

Husk meg?

Gjenta sikkerhetskode (bruk eventuelt nøkkelordet):