September 23, 2008

TV-høsten

Seersuksess for Ylvis, melder Dagbladet. Et par uker etter at jeg ga programmet nokså lunken forhåndsomtale.

Noe av det samme skjedde da Skal vi danse begynte på TV2. Jeg så det aller første programmet, og dømte konseptet nord og ned. Både i bloggen og til alle som gadd høre på meg. Det var liksom for døllt til å kunne slå an, mente jeg. (Stikkord: Selskapsdans, mennesker som har selskapsdans som jobb, paljettkjoler, C-kjendiser, kjipe programledere. For å nevne noe.)

Skal vi danse er vel en av TV2s største suksesser noen sinne, og jeg innser at jeg ikke har noen fremtidig karriere i Geelmuyden.Kiese.

---

Mer TV: I skrivende stund ser jeg Charterfeber på TV3. Jeg har hørt en del om programmet i det siste, og har blitt litt nysgjerrig.

Vel. Selv om det å ta løpefart og sparke inn åpne dører er en favorittgren, har jeg ikke særlig mange ord nå.

Jeg sitter litt med samme følelse som da vi leide Himmel og helvete en ekstremt fyllesyk søndag tildlig på 1990-tallet. Genial idé, mente alle. Den skulle visst være så dårlig at den var morsom.

Bare at den viste seg å være langt beyond det. Latteren forstummet raskt. Den lystige dagen derpå-stemningen ikke bare dalte, men klasket i gulvet, allerede før Lillebjørn var reist til København. Jeg ble uvel, andre ble aggressive. Én person satt frådende i et hjørne med telefonkatalogen oppslått. Han ville ringe Sigrid Huun. Dette måtte påtales, mente han. Det endte med at alle gikk hvert til sitt, uten kebab.

Postet av: Kristiane at September 23, 2008 9:24 EM
Kommentar

Jeg forstår ikke hvorfor folk sier at de TV-programmene du nevner her passer best for folk med lav IQ. Jeg liker dem kjempegodt, jeg!

Postet av: Rulle Kebab at September 24, 2008 10:00 FM

Javel, Rulle K. Du liker kanskje Beat for beat også, da?

(Jeg fnyser ikke av BFB fordi jeg prøver å være kul og tøff. Men det er da et helt redselsfullt program? Mye på grunn av programlederen og deltakerne, selvsagt.

Dette opptar meg litt for tiden fordi jeg registrerer at det plutselig er helt greit å se på - og like - dette programmet. Selv for mennesker jeg har betraktet som oppegående. Dette har kommet for en dag samtidig som jeg har oppdaget at det med ett er helt normalt å ha vaskehjelp, og at det ikke er uvanlig å eie en (eller flere) vesker til 2-3000 kroner. Når ble det sånn, egentlig?)

Postet av: Kristiane at September 24, 2008 7:09 EM

Nei, jeg ser ikke på Beat for Beat. Det blir for høytsvevende og dypsindig for meg. For mye prat og ord som skal settes sammen. Får vondt i hodet av sånn.

Postet av: Rulle Kebab at September 25, 2008 9:32 FM

"Boy, is my thumb not on the pulse of America", sa Bill Hicks ved en anledning (jeg tror det var etter at et filmselskap hadde uttrykt bekymring for at tilskuere skulle bli frastøtt av de lesbiske sex-scenene i Basic Instinct), og jeg kan vel slutte meg til utsagnet (erstatt med passende geografisk område, selvsagt).

Jeg merker igrunnen at jeg føler meg litt klein bare ved å lese om Charterfeber, og hvis jeg slumper over en reklame for faenskapet må jeg kjappe meg over til Mythbusters eller Miami Ink før det går helt ille.

Postet av: annetten at September 25, 2008 12:49 EM

Nå lurte du meg selvsagt til å se «Himmel og helvete», og det som slår meg er at hun som spiller Claire Bennet i Heroes er klin lik en ung Sigrid Huun.

Postet av: Arve at September 25, 2008 1:32 EM
Post kommentar

Husk meg?

Gjenta sikkerhetskode (bruk eventuelt nøkkelordet):