November 23, 2005

Lurt, igjen

Jeg var i mange år støttemedlem hos SATS, og hadde sverget at jeg aldri skulle la meg friste til å inngå noen avtale med dem igjen. Særlig ikke nå, som jeg har mil på mil med lysløyper rett utenfor stuedøren. Men da nettene ble lange og regnet satte inn - for ikke å snakke om at min treningsvenninne snublet i en rot og vrikket foten dypt inne i skogen - skjønte vi at vi måtte finne på noe annet.

Jeg lot meg presse til å bli med på en prøvetime på SATS. Etter å ha frekventert SATS på Ila og i Spektrum, om ikke hyppig, så i hvert fall over en ganske lang periode, ble jeg umiddelbart begeistret over SATS Helleruds romslige lokaler og tilsynelatende upretensiøse miljø.

Etter en sykkeltime ble vi tatt med på omvisning på senteret. Henrykt merket jeg meg alle syklene og tredemøllene foran rekken med fjernsynsapparater. Aiai - her hadde jeg faktisk muligheten til å snu min nye last til min soleklare fordel.

Tenk å kunne følge livet på West Beverly High fra hvit-mus-i-tredemølle-positur! Uten et fnugg av dårlig samvittighet, snarere tvert imot! Snakk om gulrot for å dra på trening.

Jeg følte meg både heldig og lur da jeg besteg møllen klokken 15:59 i går. Forventningsfull rigget jeg meg til, med ørepropper og vannflaske, og løp i gang gummibåndet.

Etter kort tid måtte jeg imidlertid stanse det igjen; ingen av skjermene viste jo TV3! Litt rød i ansiktet (men det er man jo gjerne på SATS) gikk jeg ut i resepsjonen og la frem saken. Kunne jeg kanskje få låne en fjernkontroll? Svaret jeg fikk sendte bøtter av kaldt vann inn i blodomløpet mitt: - Dessverre, vi har ikke TV3 her.

Postet av: Kristiane at November 23, 2005 10:19 FM
Kommentar

det var vidt jeg klarte å lese historien din høyt for den norske au pairen vår - måtte ta flere latterpauser. Syns jeg ser deg - jeg er også støtte medlem om dagen til den lokale aerobic gruppa oppå her - SKAL gå, men orker ikke om dagen, men hvis jeg melder meg av er det folk som står i kø for å ta plassen min. I mens er treninga mi å jobbe fysisk på tomta - selv om jeg får alt for mange blåmerker av å løfte 25 kg sekker med sement - og så trener jeg jo latter musklene innimellom når jeg kommer hit inn og leser en lystig historie - tusen takk!! (ps: det gir desverre ikke spesielt stramma mage muskler, men men - en god latter forlenger livet heter det, om ikke noe annet:-)

Postet av: Josefin at November 23, 2005 11:46 EM

Du må skifte til SATS Ila - der har de TV3. Ellers løper man også fint til gamle Friends-episoder. For ikke å snakke om søndagsreprisen på So You Think You Can Dance.

Postet av: Nøkle at November 24, 2005 8:37 EM
Post kommentar

Husk meg?

Gjenta sikkerhetskode (bruk eventuelt nøkkelordet):