November 17, 2005

Stas og fornøyelse

I embets medfør går jeg daglig gjennom landets tre største aviser, og tar for meg alle artikler som handler om politikk. Jeg registrerer blant annet tema, enkeltsak, partitilhørighet, samt statsråd - navn og tittel.

En gjenganger på tastefeil-fronten er stasminister. Jeg lo litt for meg selv i begynnelsen, men etter hvert ble det bare irriterende. Riktignok er denne tittelen langt mer passende etter at vi fikk ny regjering, men på den annen side havner jeg etter regjeringsskiftet stadig i en ny fallgruve: Fornøyelsesminister Heidi Grande Røys.

Postet av: Kristiane at November 17, 2005 2:01 EM
Kommentar

Både stasminister og fornøyelsesminister er definitivt roller som måtte fylles dersom jeg fikk lov til å bestemme litt i politikken. Kan det være noe som er bedre enn å være fornøyelsesminister?

Postet av: Kristin at November 17, 2005 3:13 EM

Fordøyelseminister er i hvert fall ikke noen høydare.

Postet av: Fredrik G at November 18, 2005 8:20 EM

Tenk å få telefon fra Jens med spørsmål om du vil bli fornøyelsesminister! «Du skal lede det nyopprettede fornøyelsesdepartementet, hvor du skal lede mange - eh - fornøyde mennesker». Foreløpig går vel stillinga som fornøyelsesminister litt på rundgang blant statsrådene, mens Gahr Støre har arbeidet litt som stasminister i og med at han har fått så mye skryt.

Postet av: Hans at November 24, 2005 1:47 EM
Post kommentar

Husk meg?

Gjenta sikkerhetskode (bruk eventuelt nøkkelordet):