September 25, 2006

Lykke og glede!

Fra CCAAs nettsider i dag:

Med LID 12. desember, er vi altså ute av review room! CCAA har gått gjennom søknadspapirene våre, og siden vi ikke har hørt noe, betyr det at vi er godkjent også av kinesiske myndigheter. Neste steg er matching room. Hurra!

Og cut off denne månden ble 9. august. Det betyr at 18 dager ble med denne gangen, en formidabel forbedring fra forrige måned. Jeg er så glad!

Posted by Kristiane at 11:52 FM | Comments (9)

September 17, 2006

Søndagsblues

Aldri er lengselen etter å være tre sterkere enn når vi går søndagstur i skogen. Alle familiene som steker pinnebrød på bål, alle barnevognene, og de litt større barna som kaster brød på endene eller skjener rundt på stien på sin første sykkel. Så selvsagt og dagligdags og deilig. Men for oss også en nesten hjerteskjærende påminnelse om det vi savner og venter slik på.

Posted by Kristiane at 3:14 EM | Comments (9)

September 2, 2006

En liten milepæl

Jeg orker ikke å dvele ved denne månedens skuffende cut off. (Bare ni LID-dager kom med denne gang, etter at de såvidt hadde nærmet seg 14 dager i slengen igjen.)

Vi befinner oss i en fase av adopsjonsprosessen som er sørgelig fri for milepæler. I starten skjedde det stadig noe. Møter med barnevernet, sosialrapport, godkjennelse fra myndighetene og dokumentinnsamling. Stadig var det noe å feire. Papirene ble sendt til Kina, og en stund etterpå fikk vi LID.

Så ble det stille. Vi har ikke noe mer vi skal foreta oss, vi skal bare vente. Og vente, og vente... Men i dag har CCAA oppdatert nettsidene sine, og melder at november er ute av Review Room! Det må nødvendigvis bety at de har begynt på desember. Og der er vi, med LID 12.12.05!

(Review Room er der CCAA går gjennom søknadene og helseattestene, sjekker at alle papirer er med og så videre. Neste steg er Matching Room - et begrep som neppe trenger nærmere forklaring. Hurra!)

Posted by Kristiane at 5:58 EM | Comments (4)