September 2, 2006

En liten milepæl

Jeg orker ikke å dvele ved denne månedens skuffende cut off. (Bare ni LID-dager kom med denne gang, etter at de såvidt hadde nærmet seg 14 dager i slengen igjen.)

Vi befinner oss i en fase av adopsjonsprosessen som er sørgelig fri for milepæler. I starten skjedde det stadig noe. Møter med barnevernet, sosialrapport, godkjennelse fra myndighetene og dokumentinnsamling. Stadig var det noe å feire. Papirene ble sendt til Kina, og en stund etterpå fikk vi LID.

Så ble det stille. Vi har ikke noe mer vi skal foreta oss, vi skal bare vente. Og vente, og vente... Men i dag har CCAA oppdatert nettsidene sine, og melder at november er ute av Review Room! Det må nødvendigvis bety at de har begynt på desember. Og der er vi, med LID 12.12.05!

(Review Room er der CCAA går gjennom søknadene og helseattestene, sjekker at alle papirer er med og så videre. Neste steg er Matching Room - et begrep som neppe trenger nærmere forklaring. Hurra!)

Posted by Kristiane at September 2, 2006 5:58 EM
Kommentar

Hei Kristiane

Ville bare si at jeg så deg på øyafestivalen! Tror jeg da. Hadde sittet noen dager før og lest den fantastiske bloggen din, og så sto du der plutselig, i levende live. Fikk superlyst til å hilse på deg, for jeg følte jo at jeg kjente deg allerede, men feiga ut. Litt som man gjør når man har lyst til å hilse på en kjendis man tror man ville likt, du vet. Så der er du, kjendis i 'alternativ befruktning'- verdenen.

Meg: Er i gang med ICSI, og har ikke gitt opp håpet om det ennå, men syns det er så fint å lese om adopsjonsprosesser og tanker om den. Akkurat som jeg forbereder meg liksom. Venner meg til tanken på at det er en kjempefin måte å få barn på, bare litt annerledes enn sånn jeg hadde forestilt meg at ting skulle bli. Men ting tar jo tid, selvsagt. Uansett, takk for bra blogg!

Klem Thelma

Postet av: Thelma at September 4, 2006 10:00 FM

Thelma: Hehe! Jeg kjenner jeg liker tanken på å være en slags UFB-kjendis. Jeg var på Øya alle dagene, så det er meget mulig det var meg du så. Det var synd du ikke kom bort og hilste, for jeg synes det var så få kjente jeg traff der i år. :)

Også jeg tenkte mye på og leste om adopsjon mens vi holdt på med IVF/ICSI. For det første ga det meg en stor ro; jeg visste at vi før eller siden kom til å bli foreldre uansett utfall av forsøkene. I tillegg opplevde jeg at det gikk raskt å komme seg på bena igjen etter at det siste forsøket (vi hadde bestemt oss for å ta) gikk i vasken. Og at jeg allerede da følte meg ferdig med sorgen over å ikke få biologiske barn. (I den grad man blir helt ferdig med den, da. Men i hvert fall i den grad at adopsjon fremsto som et strålende og vidunderlig alternativ.)

Lykke til med ICSI-forsøk! Måtte det føre frem. :)

Klem fra Kristiane

Postet av: Kristiane at September 4, 2006 10:51 FM

Hei Kristiane,
Vil bare ønske deg all mulig tålmoldighet og sinnsro i ventetiden, og håper at tiden går fortfortfort.
Har lagt deg til på blogrollen min, håper det er greit!

Postet av: Hanne at September 12, 2006 12:09 EM

oooooooooooooooooooooooooooowww grattis! e4r det en vinst eller ne5t du kf6pt..? idag aulsvtas te4vlingen med gravidsmycket hos carolina 1979. te4nkte bara, om du e4r med de4r o te4vlar.. min nya te4vling som jag skulle ha, har e4nnu inte hf6rt av sig. :/ vad gf6ra? mailbomba? jaaa, idag sle5r det nog 200 strecket, jag hade 12 nu sist ne4r jag kollade. det e4r ju bara he4lften kvar. och kve4llen e4r ung. eller ja. kve4llen e4r ju knappt ens ff6dd e4n.

Postet av: Chalel at April 19, 2012 11:23 FM
Post kommentar

Husk meg?

Gjenta sikkerhetskode (bruk eventuelt nøkkelordet):