November 6, 2006

Oktobertildelingene

Denne månedens tildelinger kom litt senere enn forventet. Månedsskiftet kom og gikk uten at CCAA oppdaterte nettsidene sine. På den ene side er dette utrolig frustrerende, fordi det blir vanskelig å konsentrere seg om annet. Gang på gang går man inn på nettsidene, trykker oppdater, og stirrer på skjermen med vidt oppsperrede øyne og bankende hjerte. Og gang på gang blir man skuffet... På den annen side er disse spennende dagene også en tid for rosenrøde drømmer, eller ren ønsketenking: - Tenk om dette betyr at de tar med et skikkelig jafs denne gang, kanskje en hel måned?

... før oppdateringen endelig kommer, og man konstaterer at CCAA holder seg på forventet 14-dagers-nivå. Cut off denne gang ble 25. august, altså var 16 dager med denne måneden. Dette er ikke spesielt gode nyheter, men heller ikke dårlige. Om det holder seg slik kan vi vente oss tildeling i mai/juni - og kinareise i juli/august.

O Wind, if Winter comes, can Spring be far behind?
- Shelley -

Posted by Kristiane at November 6, 2006 12:43 EM
Kommentar

Ser ut til at ventevakuumet skaper et lite kommentarvakuum også. Det er hverken noe å gratulere med eller trøste for. Jeg krysser fingrene for at jeg selv blir gravid før jul, så kan vi ha permisjon sammen dersom dere henter i august. Trilleturer til Mariholtet og kakao med krem(C:

Postet av: Cathrine at November 17, 2006 11:33 FM

Det er fint å tenke på, Cathrine! Måtte vi være så heldige. Snakk om det gode liv. :)

Postet av: Kristiane at November 17, 2006 4:54 EM

Regner med du har lest denne: http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/article1547035.ece

Postet av: :-) at November 27, 2006 12:04 EM
Post kommentar

Husk meg?

Gjenta sikkerhetskode (bruk eventuelt nøkkelordet):