Mai 13, 2007

Mer film

Jeg ble så glad da jeg (trodde) jeg så at Rock School skulle gå på TV3 i kveld. Rock School (eller School of Rock) med Jack Black, som jeg så varmt fikk anbefalt i kommentarfeltet etter siste innlegg. Men så oppdaget jeg at filmen som går heter Rock Star, og nok er noe ganske annet.

På den annen side er det meget mulig jeg ser den. Alternativet på NRK1 er nemlig My Best Friend's Wedding. Den har riktig nok et par fortrinn: Julia Roberts, som jeg aldri blir lei av å se på, samt en flott fremføring av I Say A Little Prayer For You. Men ellers er det en elendig møkkafilm.

Postet av: Kristiane at Mai 13, 2007 7:44 EM
Kommentar

Jeg synes Cameron Diaz' karaokeversjon av "I just don't know what to do" hører med på listen av grunner til å likevel se filmen.

Postet av: Live at Mai 13, 2007 8:23 EM

"My Best Friend's Wedding" kommer utrolig høyt opp på hatlista mi over irriterende filmer med usympatiske hovedpersoner. Æsj!

Men for øvrig har jeg også stor sans for Jack Black. Stor sans. :o)

Postet av: Hanne at Mai 13, 2007 10:10 EM

Geez. Først Jack Black og nå Julia Roberts. Hva er det neste? Sandra Bullock? Ville trodd RadioTangos pushing av Tenacious D i hine hårde ville fått deg til å hate den stuttjukke masekoppen.

Postet av: Kevin at Mai 14, 2007 9:44 FM

Jeg også stusset litt over dette innlegget. Julia Roberts, liksom?! Så vidt jeg husker er Rupert Everett den eneste som kommer virkelig godt i fra det i den filmen, og han forsvant raskt ut igjen da Miss Roberts skjønte at han var i ferd med å stjele hele filmen. Nei, finn deg heller en kvinnelig stjerne som holder mål både artistisk og underholdningsmessig. Lili Taylor rules!

Postet av: pegs at Mai 14, 2007 10:48 FM

*Gjeeesp...* Alt dette film og skuespillersnakket. Bra/dårlig, stjeling av filmer og greier - dere går jo Bang-Hansen og hun der Brita Ettellerannet en høy gang her! Krøller meg rooolig sammen i en krok her borte (retning så ->) til det går over...

Postet av: svartekatt at Mai 14, 2007 11:07 FM

Simegenting, har dere ikke dvd-spiller? Det er da ingen grunn til å velge mellom Rock Star og My Best Friend's Wedding, all den tid man for eksempel har My So-Called Life i hylla. For eksempel.

Postet av: marken at Mai 14, 2007 11:24 FM

Kevin, Pegs: Jeg er fullstendig klar over at det er diskrediterende å like Julia Roberts. Og jeg vil egentlig ikke si jeg liker henne så godt heller, men jeg synes hun er utrolig vakker, med sitt strålende smil. Så jeg liker å se på henne (innimellom). Problemet er selvsagt at hun bare spiller i dølle filmer.

Svartekatt: Det skjønner jeg godt! Og jeg er egentlig det minst filminteresserte mennesket jeg kjenner, så hvorfor det har blitt sånn aner jeg ikke. Jeg skal skjerpe meg. Prøve, i hvert fall.

Marken: Jammen, jeg har jo ikke MSCL i hyllen lenger, du fikk den jo tilbake. Men jeg ser at den slippes 21/5, så nå skal jeg legge inn en bestilling hos platekompis. Hurra, hurra! Ellers ser jeg helt klart poenget ditt, men jeg er så lei av alle serien mine. Holder på å kaste opp bare jeg hører åpningsmelodien til SATC, for eksempel. Det er leit (om enn selvforskyldt). I dag har jeg forresten kjøpt Scorseses Dylan-film, det blir stas.

Postet av: Kristiane at Mai 14, 2007 12:47 EM

To forskjellige filmar:
Rock School: http://www.imdb.com/title/tt0436727/

School of Rock: http://www.imdb.com/title/tt0332379/

Careful, now...

Postet av: S at Mai 14, 2007 1:07 EM

S: Ja, så sannelig. Det var Elf og Pegs som brukte begge titlene i kommentarfeltet i forrige innlegg, selv om de åpenbart snakket om samme film. Jeg ble forvirret, og helgarderte meg. (Som tidligere nevnt er ikke film egentlig mitt gebet.) Det later ellers til at Pegs har rett, det er i School of Rock Jack Black spiller.

Postet av: Kristiane at Mai 14, 2007 1:38 EM

Til opplysning; Når det gjelder film har pegs alltid rett.

Postet av: pegs at Mai 14, 2007 6:51 EM

Problemet med Julia er at hun har så stor munn.

Postet av: Espen at Mai 14, 2007 8:18 EM

Pegs: Mye tyder på at du har rett i det. Også.

Espen: Det er for at hun lettere skal kunne spise deg... Heh. Jeg registrerer forøvrig nok en gang at vi har helt ulik smak når det gjelder kvinner. Gwyneth, du liksom.

Postet av: Kristiane at Mai 15, 2007 9:17 FM

Jeg ser at noen også nevner Sandra Bullock i et nokså negativt tonefall. Men hun virker svært så oppegående på meg. Langt mer sjarmerende og severdig enn Gwyneth og Julia, ihvertfall. Men øyensynlig helt uten link til JB, og dermed uinteressant i sakens anledning.

Postet av: pegs at Mai 15, 2007 10:29 FM

Pegs: Jeg har kun opplevd SB i While You Were Sleeping, og ble ikke imponert (eller betatt). Jeg har intet ønske om å spore samtalen alt for langt vekk fra JB, men vil likevel nevne min kvinnelige favoritt: Katherine Moennig.

(Det betyr ikke at jeg liker The L Word, som hun spiller i.)

Her: http://imdb.com/gallery/ss/0330251/4.jpg.html?path=pgallery&path_key=Moennig%2C%20Katherine&seq=3

Det pussige er at hun faktisk er kusinen til Gwyneth! Tenke seg til.

Postet av: Kristiane at Mai 15, 2007 10:59 FM

Pussig at vi driver og diskuterer en rekke skuespillerinner som kun spiller i romantiske komedier, når du slettes ikke like noen av de romantiske komediene som faktisk er bra. La oss heller konsentrere oss om JB. Jeg ser veeeldig fram til en av hans kommende filmer som heter "Please Rewind", hvor JB og en kompis ved et uhell ødelegger alle filmene i kompisens videobutikk. Og så begynner å spille inn alle filmene på nytt, med seg selv i alle roller. Høres hysterisk ut.

Postet av: pegs at Mai 15, 2007 12:42 EM

Pegs: Jeg var i ferd med å kaste inn håndkleet her, men nå må jeg bare spørre: Hvilke romantiske komedier som faktisk er bra er det jeg ikke liker, mener du? Såvidt jeg kan erindre har jeg kun uttalt meg negativt om My Best Friend's Wedding spesielt, og Julia Roberts filmer generelt. Og så Shallow Hal, da.

Jeg liker flere gode romantiske komedier, nemlig. Som Chasing Amy for eksempel. Og Beautiful Girls og Before Sunrise (skjønt sistnevnte kan vel knapt kalles komedie). Samt klassikeren When Harry met Sally. (Om jeg nå innrømmer at jeg synes Meg Ryan er dritsøt, ryker vel siste lille rest av kred her i gården. Så la meg ile til å forsikre at jeg heller ville tvinges til å se Julia Roberts-filmer et døgn i strekk (kanskje med unntak av Sleeping With The Enemy), fremfor å se You've Got Mail en gang til. Eller - iik - When a Man Loves a Woman.)

JBs neste høres derimot bra ut, og jeg gleder meg med deg.

Postet av: Kristiane at Mai 15, 2007 1:56 EM

Veldig bra liste det der, Kristiane. When Harry Met Sally er jo selve gralen blant romantiske komedier. Men While You Were Sleeping er en god nummer to, og jeg kan ikke fatte at du ikke liker den. When a Man Loves a Woman er mye mulig den dårligste filmen som er laget!

Postet av: pegs at Mai 15, 2007 10:35 EM

Jeg misliker da ikke While You Were Sleeping. (Sa jeg det? Nei, jeg sa visst bare at jeg ikke ble spesielt betatt av SB i filmen. Den er helt grei, kanskje litt mer enn grei innenfor sin sjanger.)

When a Man Loves a Woman overgås (undergås) kun av Ikke uten min datter.

Postet av: Kristiane at Mai 15, 2007 10:52 EM
Post kommentar

Husk meg?

Gjenta sikkerhetskode (bruk eventuelt nøkkelordet):