Mai 15, 2007

Det kaller jeg effektivitet

Langt utpå dagen i går, kanskje sånn i 13-tiden, bestilte jeg My So-Called Life [1] fra Platekompaniet. PKs nettsider opplyste at DVD-boksen ville være tilgjengelig fra 21. mai, så jeg forberedte meg på litt ventetid. Overraskelsen kunne bare overgås av gleden da jeg fikk serien i posten i dag allerede.

Det må gjerne begynne å regne igjen nå.


[1] Gjenutgivelsen av denne serien er forøvrig litt av en begivenhet, ettersom den lenge har vært klin umulig å få tak i. Men det skal jeg la ligge nå, for ikke å ytterligere tirre de av mine lesere som kjeder seg når jeg bare skriver om film og TV (og kjekke gutter).

... på den annen side vil jeg sikkert skuffe mange om jeg ikke benytter anledningen til å publisere et bilde av Jordan Catalano. Så...


Åh.

Postet av: Kristiane at Mai 15, 2007 3:06 EM
Kommentar

Så nettopp piloten på TVLinks, og sukk... det er noen år siden. Claire Danes er jo helt nydelig som alltid. Men så ung!

Postet av: alliene at Mai 15, 2007 4:57 EM

*SUKK*
Men har du sett nyere bilder av Jared Leto? Har tapt seg litt, gitt! (Eller kanskje det bare er smaken min som har modnet, ved siste MSCL-gjensyn fant jeg at jeg ble litt betatt av pappan til Angela...)

Postet av: marken at Mai 15, 2007 5:59 EM

Ah, og jeg som ikke visste at det var planlagt gjenutgivelse av denne serien !!
Jeg har de siste fem episodene på en nedslitt og sønderspilt VHS som i det siste har manglet nesten alt av lyd, men nå kan jeg jo kjøpe alle på nytt :o)
Nå ble jeg glad !

Postet av: Cecilium at Mai 15, 2007 6:22 EM

Marken: Det er når han er Jordan Catalano, en gjennomført frik, han er kjekk. Selvsagt. :) Skjønt det finnes unntak også fra den regelen. Da Singles kom, gikk det rykter om at der ville vi få se Matt Dillon med langt hår. Dette skapte mildt sagt store forventninger hos meg. Der ble jeg imidlertid skuffet. Som alle som har sett filmen vil huske, ser den ellers så kjekke Dillon ut som en idiot med det lange håret og grungeklærne sine.

Postet av: Kristiane at Mai 15, 2007 9:02 EM

Hva er det du sier? på DVD. Ohh. *Løper og kjøper*

Postet av: Mildrid at Mai 15, 2007 9:35 EM

ÆÆÆÆÆÆH! Er det sant? Har den kommet? Jeg har desperat lett etter den superlenge. Var dødelig forelsket i Jordan Catalano på videregående, og falt bare for gutter som var som ham - rocka, mystisk og egentlig ekstremt umoden. Platekompaniet, here I come!

Postet av: Handbag at Mai 15, 2007 10:14 EM

Jeg fikk faktisk tårer i øynene da jeg så introen til piloten nå. Selv om det bare er et drøyt halvår siden jeg fikk låne serien, og så hele nærmest i et jafs.

Postet av: Kristiane at Mai 16, 2007 11:36 FM

Uff, Singles. Matt Dillon var jo bare en karikatur som selv ikke vi som stod med begge beina godt plantet grungen generelt og skeivtråkka doc'ere spesielt kunne bli betatt av. Nei, gi meg Dillon i Rumble Fish any day.

Postet av: marken at Mai 16, 2007 1:16 EM

Jordan Catalano!!iiiiikkkk!!! Kjære vene, for en mann...eh...gutt?eh...fyr. Hørte bandet til godeste jared (30 second from mars), og selv om bandet er litt så-som-så, så gikk det jaggu noen ilinger nedover ryggen når jeg hørte stemmen hans.*fjortisknis* Jeg tror egentlig han er kjæresten min!

Postet av: Kjersti at Mai 16, 2007 4:04 EM

Jammen ble det eksaltert og fjortisaktig stemning her nå. Og jeg stemmer i hvinekoret. Men hva _er_ det egentlig som gjør at vi er så betatt av Jordan Catalano? Han er jo vanskelig, sær, blottet for humor, og virker ikke spesielt interessant. Er det virkelig bare fordi han er utrolig pen? (Ærlig talt, vi begynner da å dra på årene alle som har kommentert her.) Eller er det fordi vi (Angela) aldri vet hvor vi (hun) har ham?

Postet av: Kristiane at Mai 16, 2007 4:29 EM

Tja,forknytt og ordblind og litt ute med de slemme gutta, men egentlig snill, så han måtte jo på en måte reddes litt, da. Og det er jo ganske populært blant endel fjortisjenter(vel, jeg var endel eldre da MSCL gikk, da. Men dog). Før vi runder tredve og skjønner at det er mer liv laga med mannfolk som prater av seg sjøl en dem man må haaale enstavelsesordene ut av.

Men denne eksalterte stemningen du nevner får meg til å ønske meg en videokveld(det het nemlig det på åttitallet)med masse venninner i sofaen og Dirty Dancing på skjermen. Dét er fjortisminner det. Nobody puts baby in a corner!

But I digress.

Postet av: marken at Mai 16, 2007 9:23 EM

ugg outlet

Postet av: salescheapuggboots at November 4, 2012 2:22 FM

cheapghdsale2012.com

Postet av: cheapuggbootsoutlet-uk ugg for uk at November 21, 2012 7:58 EM

Soldes Sac Lancel

Postet av: Sacs Lancel Nouvelle at Desember 30, 2012 7:48 EM
Post kommentar

Husk meg?

Gjenta sikkerhetskode (bruk eventuelt nøkkelordet):