Oktober 31, 2005

Knask og knep

Jeg er klar over at dette et svært lite originalt synspunkt å flagge, men jeg kan virkelig ikke noe med Halloween-feiringen. Likevel, for at vi ikke skal bli sett på som kjipingene i nabolaget, rasket jeg med meg en pose sjokolade fra Meny i sted.

Men jeg kjøpte ikke den vanlige Melkesjokoladen, eller sånne deilige løsvektsjokolader med bringebærfyll. Neida, jeg trev til meg en pose tarvelige peanøttsjokolader fra First Price. Ikke av gjerrighet, men for at jeg ikke skulle falle for fristelsen til å spise dem selv.

Det var nesten så jeg angret da den første flokken med yndige, fløyelskledte småpiker var på døren. - Å, tuusen takk, lød koret da jeg la de lusne sjokoladene i kurven deres. Men siden har det vært et renn her, og det gikk ikke lang tid før vi var tomme for snop. Til slutt måtte jeg faktisk slukke lyset og la være å åpne døren.

Postet av: Kristiane at Oktober 31, 2005 9:14 EM
Kommentar

Jeg kjøpte det billigste jeg fant, fruktkarameller fra Euroshopper. Ingen har ringt på døren, og jeg har klart å knaske i meg store mengder av ufyselighetene. Snakk om knask eller knep....

Postet av: pia at Oktober 31, 2005 9:51 EM

Noen jeg kjenner ga unga pommes frites fordi det ikke fantes snop i huset. De som ikke var blitt spist etter et McDonalds besøk tidligere på dagen. (Kalde og vasne)

Postet av: Ulrik at Oktober 31, 2005 10:34 EM

Kjem ingen til meg, og kan ikkje seie at eg er lei meg for det :)

Postet av: kristin at November 1, 2005 8:11 FM

Eg var svært lite budd på dette. Så når dei stod her, var det stor skam og eg måtte leite kjøkenet rundt. (Dette skjer forresten alltid når det er julebukkar i Soheimsdalen. Tippar dei synest det er kjempekjekt å få julekaker og dei siste ekle konfektbitane) Eg sa som sant var at det var fare for at dei ville opp med epler. Heldigvis fann eg ein Toblerone (sånn diger, som ikkje er min)og knekte av kvar sin bit. Eg var flau, men dei takka pent. Eg tviler i grunn på at dei hadde kome med nokre knep... Det kom heldigvis ikkje fleire :)

Postet av: Signe at November 1, 2005 8:40 FM

En av foreldrene på skolen vår(som er liten 25 elever, http://www.steystein.no/)laget alternativ Halloween og inviterte alle barna på karneval hjemme hos dem. Dermed var både 11 åringen og 6 åringen fornøyd.Jeg også siden vi slapp å være hjemme.I tidligere år har jeg hatt fruktfat stående med døren. Må bare si at jeg egentlig ikke liker dette Halloween styret.Julebukk derimot,da får man ivartfall en sang.

Postet av: Roger Steinbakk at November 1, 2005 8:52 FM

Jeg hadde glemt hele skiten. Og jeg er helt enig; hele gria er en importert uting jeg godt kunne klart meg uten. Men - så kom det da heller ingen på døra. En av fordelene med å bo i et område med enten godt voksne mennesker eller mennesker med relativt små barn slik som oss...

Postet av: alliene at November 1, 2005 2:18 EM

Eg hugsa ikkje på allehelgensaftan før den var forbi. Då eg gjekk frå lesesalen den kvelden såg eg rett nok eit par små hekser, men eg berre registrerte dei utan å sette synet i samband med noka feiring. S kneip meg til og med i handa og kviskra "sjå, hekser!", noko eg berre sa "mhm" til. Først i går forstod eg samanhengen.

Postet av: Maria at November 2, 2005 3:29 EM

Halloween er noe skit! Hurra for foreldre som finner på andre ting enn å sende svartkledde barn ut i høstmørket uten refleks for å tigge gosj.
(Jeg må likevel innrømme at jeg hadde helt sikkert gått på Halloween-limpinnen om jeg hadde vært barn nå...)

Postet av: MsMynona at November 3, 2005 9:48 EM

Jeg må si at jeg beundrer din viljestyrke. Hvis jeg har sjokolade hjemme, enten det er høyeste eller laveste kvalitet, forsvinner alt ned i magen i løpet av svært kort tid.

Postet av: Fredrik G at November 4, 2005 9:29 FM

Et år prøvde jeg meg på, iom. at det sjeldent er særlig mye snop der jeg har pleid å holde hus (for mye sukker og meg er en skikkelig dårlig kombinasjon, har jeg funnet ut), på å be om knep i steden.

Alt jeg fikk var fem-seks tomme blikk som sa "hæ ? knep ? sku´kke detta rett og slett være to-tre timer med bare gratis godteri ?".

Har bodd i USA, og der borte var faktisk Halloween litt gøy, på sitt rare vis.

Her, har det blitt en dårlig adoptert tradisjon, hvor kun budskapet om MEEEEEEEER GODTERIIIIIIII er alt som har nådd gjennom.

Sukk.

Hva var så galt med å gå julebukk egentlig ?

Postet av: Per-Karsten at November 7, 2005 7:47 EM

Jeg har vært motstander av dette og har klart og styre unna til nå. Eldste gutten er begynt på skolen, så nå har jeg hoppet i det. Jeg ønsker å styre dette. De skal få kle seg ut og vi skal gå en på forhånd avtalt rute, til mennesker vi kjenner og som jeg har spurt på forhånd at det er ok at vi kommer. Men jeg må komme opp med noen knep som er akseptable, har dere forslag. F.eks. sirup på dørhåndtaket?

Postet av: Hanne at Oktober 17, 2007 1:17 EM

Herzlichen Glfcckwunsch! Ich bin sehr zufrieden mit Terrashop. Der Versand egrloft erstaunlich schnell. Zuerst war ich ja noch etwas skeptisch mit dem neuen Design, aber das hat sich schnell gelegt. Die Webseite ist fcbersichtlich und sehr gut zu bedienen. Gut gefe4llt mir auch die Tabelle neben jedem Bild eines Buches, die die wichtigsten Daten zusammenfasst (Autor, Verlag, ISBN usw.) und die Filtermf6glichkeiten bei der Suche.Weiterer Pluspunkt: Es werden nicht ausschliedflich reduzierte, sondern auch Bfccher zu regule4ren Preisen angeboten, was den Gang zur ne4chsten Buchhandlung oft fcberflfcssig macht. Das Zubehf6r (USB-Kabel, Batterien usw.) erscheinen etwas fehl am Platze, stf6ren aber auch nicht weiter, solange es nicht zu viel wird.Das Blog mit Empfehlungen, Neuerscheinungen und Kritiken finde ich eine sehr gute Idee. Hier werde ich des f6fteren vorbei schauen.Zwei Verbesserungsvorschle4ge hab ich doch noch:1. BewertungssystemEs we4r' sehr schf6n, wenn die Kunden Bfccher anhand von Sternchen und mit Kommentaren bewerten kf6nnten. So liedfe sich der eine oder andere Fehlkauf vermeiden und z. B. auf inhaltliche Fehler aufmerksam machen.2. Like-ButtonDer Facebook-Like-Button ist nicht nur , sondern auch sehr unangenehm ffcr ahnungslose Besucher solcher Seiten, die mit dem Button ausgestattet sind. Denn bei jedem Seitenaufruf baut der Computer eine Verbindung zu Facebook auf, was die wiederum natfcrlich registrieren kf6nnen. So liedfen sich umfangreiche Surf- und damit auch Interessensprofile einzelner Nutzer erstellen.Das finde ich sehr problematisch. Ich zumindest mf6chte Facebook nicht verraten, auf welchen Seiten ich so unterwegs bin und ffcr welche Dinge ich mich interessiere. wird das noch einmal genau erkle4rt. Am Ende der Seite we4re auch eine alternative Lf6sung ffcr einen Like-Button, der nicht die Benutzer unbemerkt ausspe4ht.Das mf6chte ich euch wirklich dringend ans Herz legen, zumal ihr ja (zumindest im Shop) auch auf externe Tracking-Dienste verzichtet, was ich euch in Anbetracht der erschreckenden Verbreitung wirklich hoch anrechne.Sonst bin ich wie gesagt sehr zufrieden und werde demne4chst wieder eine Bestellung abschicken.

Postet av: Keiu at Mars 15, 2013 12:37 FM
Post kommentar

Husk meg?

Gjenta sikkerhetskode (bruk eventuelt nøkkelordet):