Mars 31, 2005

Jeg forbløffer meg selv

I løpet av den siste timen har jeg skrevet en mail på fransk [1], og klart å plassere stiftene i en stiftemaskin feil vei, altså oppned, hvorpå jeg klemte til, slik at alt kilte seg fast og ble vanskelig.

Begge deler uvanlig til meg å være; jeg kan ikke et ord fransk [2], og har alltid brisket meg med mine praktiske evner i forhold til kontorrekvisita. Ferdigheter jeg har tilegnet gjennom en rekke vikarbyrå-slavejobber i ungdommen, underordnet administrerende direktører som ikke engang var i stand til å betjene kopimaskinen eller skifte bly i en penn.


[1] Den ble riktignok forfattet på samme måte som jeg skrev alle tyskstilene mine på videregående. Jeg tok utgangspunkt i en mail jeg hadde mottatt, og gjenbrukte frasene. På tysktentamen pleide jeg å spinne en historie rundt et oppslagsord i Duden - Was Bedeutet Das?, og bruke mest mulig av den tyske forklaringen, slik at i hvert fall noe ble riktig.

[2] Bortsett fra at jeg vet hva kalvebrissel heter på fransk, da. Det lærte jeg på brutalt vis.

Postet av: Kristiane at Mars 31, 2005 1:34 EM
Kommentar

I Duden kunne man, før eksamen, skrive lange og proffe setninger mellom linjene. Setninger man stjal fra læreboka. Disse ble så flettet inn i historien man skulle skrive. Sammenhengen i historien var ikke alltid like god, men det skjønte ikke læreren.

En i klassen til Sig hadde pc og printer allerede den gang. Han masseproduserte mikroskopiske jukselapper, skrevet i skriftstørrelse 6
Tjente gode penger på det.

Postet av: Vater im Baum at Mars 31, 2005 8:48 EM

Duden-trikset ble oppdaget i tide til tysk tentamen i første gym. Det reddet meg til en syltynn treer. Uten det hadde jeg strøket med glans og glitter.
Min tysklærer ringte meg hjem privat for å grattulere meg, så dårlig stod det til.
Aber doch...

Postet av: Pjotr at April 1, 2005 8:57 FM

Skam dykk!

Postet av: Moralist på vegne av seg sjølv at April 1, 2005 11:51 FM

Kul blog du har! Mvh Peder

Postet av: Peder at April 3, 2005 4:14 EM

This really is a very nice and helpful post, thank you very much.

Postet av: Michael Kors Outlet at Mars 2, 2013 1:25 FM
Post kommentar

Husk meg?

Gjenta sikkerhetskode (bruk eventuelt nøkkelordet):