Februar 24, 2005

Kjendisalarmen

Da vi flyttet til Majorstuen, så vi plutselig kjente fjes overalt. NRK-, idretts- og realitykjendiser. Skuespillere og en og annen popsanger. Vi påtraff dem på Centra, i Majorstukrysset og på Marienlyst Frukt & Grønt, eller så dem sitte tett i tett på uteserveringen til Café M.

Etter kort tid utviklet vi et hemmelig tegn, som særlig var praktisk for meg som sjelden kjenner igjen folk: Kjente jeg et rykk i lillefingeren, gjorde jeg meg straks langnakket og kikket rundt meg etter en kjendis. Diskret, selvsagt; ingen blasert osloboer ville finne på å la seg merke med et kjent ansikt, om det så hoppet opp og bet henne i låret. (De tilreisende sunnmøringene, derimot ...)

Dog fikk vi øyne så store som tinntallerkener da Geir Ove opphisset ristet lillefingeren min på havnen i Calvi. Rett etterpå spaserte Richard Branson forbi oss, ut på bryggen og over i verdens største yacht.

Etter at vi flyttet har vi ikke hatt like god bruk for tegnet; det er ikke akkurat tett mellom kjendisene på denne kanten av byen. Vi har derfor utvidet betydningen av den tidligere kjendisalarmen. Kjenner jeg det velkjente rykket i lillefingeren nå for tiden, vet jeg at det er større sjanse for at vi har støtt på en nabo enn Thomas Giertsen. Jeg kikker opp, smiler og nikker vennlig.

Postet av: Kristiane at Februar 24, 2005 10:00 EM
Kommentar

He-he.

Jeg har glemt å fortelle at samme dag som du støtte på Trond Espen Seim, observerte jeg også en skuespiller i Homansbyen: Bjørn Floberg.

Snakk om kontraster. Grr.

Postet av: Elin at Februar 25, 2005 10:07 FM

Jo Nesbø var innom telehuset da jeg jobbet der. Han var skikkelig gnien. Ja, jeg sier det rett ut. -Forlangte masse hjelp og service og MYE detaljinformasjon for nesten alt vi hadde utstilt i butikken. Til slutt sa jeg "Nå må du kjøpe noe snart eller kanskje du driver med research?". Flaggermusmannen dro på dør og kom aldri igjen. Kanskje ikke så rart jeg ikke ble noen salgsmaskin for telehuset den sesongen. Med slike comments. Pytt,pytt.

Postet av: Jon at Februar 25, 2005 11:48 FM

Elin: Apropos gamliser, nesten hver gang jeg er i Frederik Stangsgate påtreffer jeg Lars Andreas Larssen.

Jon: Men han er kjekk! Og forøvrig en av kjendisene jeg aller oftest observerte i Majorstua/Fagerborg-området. Jeg lot alltid som ingen verdens ting.

Postet av: Kristiane at Februar 25, 2005 5:49 EM

Vær på vakt! Ikke mange ukene siden jeg nærmest snublet i bæreposene til Benedicte Adrian på Tveita-senteret.
Vi har da våre lokale storheter.

Postet av: Pia at Februar 27, 2005 2:39 EM

Eg vil gjerne informere om at Jo Nesbø er ein skittviktig sjølvdiggar.

Postet av: kristin at Mars 2, 2005 1:10 EM
Post kommentar

Husk meg?

Gjenta sikkerhetskode (bruk eventuelt nøkkelordet):