Desember 19, 2004

Marsipus

Geir Ove mente nok å kjenne sine pappenheimere da han gjemte unna et Niederegger-marsipanbrød vi hadde med fra Schipol, i en flettet kurv i hyllen på gjesterommet. Jeg kan ikke si jeg klandrer ham; det hadde nok ikke fått ligge stort lenger på kjøkkenbenken før jeg forgrep meg på det.

Men det var en pappenheimer han ikke tok i betraktning: Frøken Smilla ble midlertidig sperret inne på nevnte gjesterom tidligere i dag, etter flere timer med aldeles ustyrlig oppførsel. Da jeg kikket inn til henne en stund etterpå, fant jeg henne ikke som forventet i sedvanlig Sfinx-positur på sengeteppet, med sort, bedende blikk.

Faktisk kunne jeg ikke få øye på henne i det hele tatt, men jeg hørte lyder fra flettekurven i hyllen. Hun for skyldbetynget sammen da jeg tok henne på fersken med mørk sjokolade i værhårene. Hun hadde bitt seg gjennom ett lag plastfolie og ett lag rødt sølvpapir.

Men hvem er vel jeg til å anklage henne for dette? Den eneste grunnen til at jeg ikke kom henne i forkjøpet, er at jeg (åpenbart) ikke har like god nese for søtsaker.

Postet av: Kristiane at Desember 19, 2004 6:09 EM
Kommentar

Det er lenge sidan eg har sett el høyrt ordet "pappenheimer" i bruk!

Postet av: Maria at Desember 20, 2004 4:52 EM

OOOps bedre sent en aldri. Jeg har sendt noen grunker til kootnen din som jeg fikk av mamma. Gratulerer se5 masse med overste5tt kje6re Henrette. Moro e5 lese bloggen din

Postet av: Oflu at September 21, 2012 3:36 EM

UlSoFk ezbuvzalbqnt

Postet av: nawwdnijmfb at September 22, 2012 7:29 FM

j36s0f edkqgyocpzeh

Postet av: jdppcsm at September 24, 2012 4:53 FM
Post kommentar

Husk meg?

Gjenta sikkerhetskode (bruk eventuelt nøkkelordet):