Desember 18, 2004

Albert og Skybert

Albert Nordengen, ordfører i Oslo fra 1976 til 1990, er død. I den forbindelse kom jeg til å huske på noe som skjedde da jeg gikk i barnehaven.

Det skulle være en stor demonstrasjon mot budsjettkutt utenfor rådhuset. Mange av byens barnehaver skulle delta, også Fagerholt, der jeg gikk.

I løpet av t-baneturen ned til sentrum oppsto det en misforståelse. Barnehavetantene fortalte oss at vi skulle treffe en som het Albert Nordengen, men av en eller annen grunn gikk vi barna ut fra at det var Albert Åberg vi skulle få møte.

Forventningene var naturligvis skyhøye! Dermed var også skuffelsen kolossal da vi ble avspist med en kjedelig, eldre herre som snakket om uforståelige ting i en mikrofon.

Det var en sutrete og misfornøyd flokk tantene måtte gjete til t-banen og videre hjem til barnehaven den ettermiddagen.

Postet av: Kristiane at Desember 18, 2004 2:28 EM
Kommentar

Hihi. Selv trodde jeg at jeg skulle treffe Kongen. Det var bare en voksen som hadde tatt på seg krone. Triste greier med pedagoger som ikke oppfyller ønsker..

Postet av: Andreas at Desember 19, 2004 12:37 FM

For mange, mange år siden, på besøk i Kina, skulle vi besøke et tempel med munker, eller "monker" som min mor sa. Lille språkforvirra meg, (engelsk barnehage, norsk familie,) trodde det var snakk om monkeys. Skuffelsen var stor da det ikke fantes apekatter noe sted, bare menn.

Postet av: Maren at Desember 19, 2004 6:48 EM
Post kommentar

Husk meg?

Gjenta sikkerhetskode (bruk eventuelt nøkkelordet):