Juli 24, 2003

Endelig

- Jeg ble så sjokkert at jeg ropte "fuck you". Det skulle jeg aldri ha gjort, sier Kristiane.

Etter over fire år i medieovervåkningsbransjen har jeg også fått et avisutklipp å henge opp på plassen min. Nesten alle mine kolleger har dem: "Alle vil ha Kristin", "Ta skjegget, Haakon" og - kanskje den beste av alle - "Kevin vil bli verdens første cyborg".

Navnet mitt figurerer sjelden i avisspaltene, men tirsdag bragte Dagbladet en sak om en navnesøster av meg. Jeg fikk dessverre ingen overskrift i fete typer, men er mer enn fornøyd med sitatet øverst.

Postet av: Kristiane at Juli 24, 2003 4:09 EM
Kommentar

Jeg tror jeg ligger høyt på lista med den jeg har på kjøleskapet (nevner for ordens skyld at min samboer heter Hanne): «Hanne og Knut er ikke som andre sauer». Den er til og med dobbel! Noen bedre?

Postet av: knut at Juli 24, 2003 7:30 EM

Da jeg studerte, hadde jeg en "bli Aftenpostenbud"-reklameplakat med teksten

"Fredrik er aldri blakk"

Underteksten "fordi han går med avisa", klippet jeg bort.

Jeg innser at dette ikke er så mye å skryte av, men det er det eneste jeg har.

Postet av: Fredrik at Juli 24, 2003 9:11 EM

Jeg synes den var svært god, Fredrik, men det er selvsagt vanskelig å slå Knuts doble. På jobben har vi også en som er helt fenomenal, men den er så intern at det ikke nytter å gjengi den.

Postet av: Kristiane at Juli 24, 2003 9:43 EM

Det eneste jeg kan skilte med - bortsett fra søte bilder av meg på barnehagens skirenn i Skaubanen på Råholt - er VG-oppslaget som ad mystiske omveier havnet på min dør på Sogn Studentby to uker etter at jeg hadde flyttet inn. "Elskovshyl vekket naboene", sto det der. *kremt*

Postet av: annetten at Juli 25, 2003 10:02 FM
Post kommentar

Husk meg?

Gjenta sikkerhetskode (bruk eventuelt nøkkelordet):