Juli 24, 2003

I prøverommet

I BH-butikken i dag overhørte jeg en samtale mellom ekspeditøren og en kunde. (Jeg lyttet ikke, men prøvde minst 16 bikinier og BHer bak et tynt gardin rett ved siden av dem). Kunden skulle gifte seg, og var ute etter undertøy til den store dagen. Det var ett eller annet med en spesiell skjæring på kjolen og en BH-stropp som ikke skulle synes, men de fant ut av det til slutt.

Da hun var ferdig viste det seg imidlertid at hun ikke skulle kjøpe plaggene ennå. Men høy og nevrotisk (tenkte jeg etterpå) stemme utbrøt hun at ettersom det var fire uker igjen til bryllupet, håpet hun å gå ned fem kilo - og en størrelse - til. Ekspeditøren hørtes forbløffet ut, og det virket som hun først trodde det var en spøk.

- Jammen, hva da med kjolen, utbrøt hun, de hadde snakket om at den allerede var ferdig. - Kjolen kan tas inn, kom det kontant.

Mens jeg betalte varene ble den vordende brud ferdig med å prøve, og jeg må innrømme at jeg skottet bort på den viljesterke damen da hun kom ut av prøverommet. Jeg hadde sett for meg en litt lubben, ganske ung og usikker jente, men hun så ut til å være over 35 og var meget slank.

Akkja.

Postet av: Kristiane at Juli 24, 2003 11:39 EM
Kommentar
Post kommentar

Husk meg?

Gjenta sikkerhetskode (bruk eventuelt nøkkelordet):