Februar 11, 2008

Frøken Fryd

To har blitt tre, og jeg har omsider (etter mange oppfordringer), strøket over punktet "hentereise" i margen. Jeg kommer til å avslutte denne bloggen om ikke lenge. (Men det blir nok plass til Ulrikke i den andre bloggen min.)

Livet med Ulrikke er en fest og en fryd. Hun er stort sett blid og leende, eller også aldeles rasende. (Hun fyller jo snart to år, og trassen har åpenbart gjort sitt inntog.) Å være mamma overgår alle mine forventninger (og ingen skal komme og si at forventningene var lave).

Mange etterlyser bilder, og jeg er ikke vond å be.

Posted by Kristiane at Februar 11, 2008 8:39 EM
Kommentar

Oj, nytt jo :)Det var kjekt.
Veldig kjekt å høyre at de har det så bra, og Ulrikke blir berre søtare og søtare for kvar gong du legg ut bilete. Det viser at ho trivast i sin nye heim. Takk for at vi har fått følge prosessen fra to til tre. Resultatet kunne ikkje vore betre! Nyt livet saman! De er heldige som har kvarandre alle tre.

Postet av: Gry at Februar 11, 2008 10:14 EM

Hihi, for ei søt jente! Og Ulrikke er jo enda søtere! :melker billige poeng som vanlig:

Postet av: trofast torsk at Februar 11, 2008 10:19 EM

Takk for at du har delt denne reisen! Fortsetter å følge med i den andre bloggen.
Og jeg melder meg inn i fanklubben til Ulrikke her. Hun er bare skjønn! :)

Postet av: røverdatter at Februar 11, 2008 10:29 EM

Tusen takk, Gry. Og det er helt sant, Ulrikke blir bare søtere og søtere (noe man ikke skulle tro var mulig).

Torsk, ditt billige poeng er kjærkomment. Jeg er, hvilket forhåpentligvis ikke fremkommer så tydelig på bildet, "the girl with the mousy hair" om dagen. Men er det ikke sånn nybakte mødre skal være? (Og hvem har tid til å gå til frisør? Det får bli når jeg begynner å jobbe igjen.) Så lenge avkommet stråler, så. Og det gjør hun jo!

Postet av: Kristiane at Februar 11, 2008 10:37 EM

Så skjønn og blid! Hun stråler virkelig, ja. Og ser ut som hun finner seg vel til rette hos dere. Hjertevarmende bilder! :)

Postet av: Anne at Februar 11, 2008 11:06 EM

Hun er bare utroooolig skjønn! Og herlig å se deg med vogna - rød! Mulig du ikke føler deg så fresh (kommentaren din her kan tyde på det...), men på grunnlag av Ulrikkes mange nydelige antrekk, tillater jeg meg iallefall å konkludere med at du har betydelig større grad av kontroll over hverdagen enn jeg hadde på samme tidspunkt, for et drøyt år siden - ha,ha ;)

Postet av: Dagrun at Februar 11, 2008 11:35 EM

Mammalykken som stråler av deg kompenserer glatt for dårlige hårdager. Fine, fine jenter!

Postet av: marken at Februar 12, 2008 8:06 FM

Nydelig!
Forstår jo at denne siden blir arbeidsledig. Og akkurat i dette tilfelle er ledigheten roten til all lykke.

Postet av: Live at Februar 12, 2008 10:26 FM

Dere har fått en absolutt NYDELIG liten jente. Og du kler absolutt å være Mamma, så hvem bryr seg om manglende tid til frisør, det blir det masse tid til når hun blir større.

Postet av: Kattjakatt at Februar 12, 2008 10:50 FM

Eg har jo lurt på om den beste måten å få deg til å bytte permanent til http://www.kristiane.org/bilder/wig.jpg ville være å vedde på at du ikkje tør, eller å kritisere den gamle sveisen, så om Ulrikke fiksar den biffen, så er ho jo flink jente.

Men legge ned? Kva skal vi trofaste lesarane gjere då? Vente på ttf?

Postet av: RogerG at Februar 12, 2008 12:03 EM

Hyggelig som alltid å se bilder! Hun ser lykkelig ut :)

Postet av: Karine at Februar 12, 2008 2:10 EM

Lykken er tydeligvis fullkommen for dere begge. Hun ser jo ut som en ny unge, trygg og glad - og det er vakkert å se!

Postet av: Ginger2 at Februar 12, 2008 9:15 EM

det er i de hektiske småbarn dager man finner fram til de frisyrene og den klestilen som passer til ens egen hverdag - faktisk er det ok å ha noe å skylde på - også om man har sølt på seg - så "noen" fordeler er det også - dessuten så finner man fort rytmen og finner ut NÅR man får gått til frisøren - NÅR man kan dusje og NÅR man kan sove - det kan faktisk være uttrolig spennende å bli med mamma i frisørsalongen - har sett mer en en unge sitte musestille å bare se...der! Takk for at du legger inn bilde og siden jeg begynte inne på den andre siden din har jeg ikke noe problemer med å fortsette der inne - nå som heile dette eventyret har gjordt det til at det er der eventyret fortsetter!!!!

Postet av: Josefin at Februar 13, 2008 12:15 FM

JAE, nyt fra dig:)
Hvor er hun bare dejlig...

Postet av: Mette at Februar 13, 2008 5:52 FM

Et fantastisk ansikt å se på, på din Ulrikke! Og så hadde dere jo så fin vogn - jeg lurer nesten på om det er en sånn jeg har titta på. For det kan man jo gjøre, selv om jeg fortsatt har mange streker å streke ut (om jeg hadde satt dem opp da...). Får jeg spørre hva slags vogn det er?

Lykke til med dagene som skal komme og gå og dere som bare skal få lov til å bli bedre kjent med hverandre.

Postet av: Olava at Februar 13, 2008 8:21 EM

Gode GUDER, Kristiane, dere er så nydelige sammen. Og jeg slutter meg til en tidligere taler; det er helt tydelig at du har langt bedre kontroll på hverdagen enn jeg hadde da min lille Sprelle var på samme alder.

Postet av: Stine at Februar 14, 2008 9:02 EM

Jeg liker skoene du bruker på barnevognbildet.

Ellers er jeg noe overrasket over at du fortsatt har så mange CD-er i hyllene, med en toåring i huset. En kamerat av meg har satte nesten alle sine personlige eiendeler ned i kjellerboden etter at han fikk barn. Det var riktignok også delvis på grunn av dårlig plass, og en sta samboer.

Postet av: Et aktuarliv at Februar 20, 2008 10:32 FM
Post kommentar

Husk meg?

Gjenta sikkerhetskode (bruk eventuelt nøkkelordet):