November 26, 2007

Sound of silence
(Hello darkness, my old friend)

Det er 26. november. Snart 27. (Ja, i Kina er det 27. november.) Og fortsatt ikke et eneste rykte. Ingenting! I følge den vanlige syklusen skulle vi for lengst vært ferdig med de optimistiske ryktene, og godt og vel over på de realistiske. Men ikke et ord.

Jeg. Blir. Gal.

Posted by Kristiane at November 26, 2007 8:16 EM
Kommentar

oj,oj,oj- skjønner godt at du er på bristepunktet nå...men nå skjer det Store snart for dere og så rart det høres ut: du bare må allikevel innom FUBBEn og andre fora , sånn bare for å holde vente-abstinensen på avstand når dere er vel kommet hjem med den lille fra Kina. - det er litt snålt,for jeg kjenner deg jo ikke, men tenker ofte på hvordan det går med nettopp dere fordi du har vært lenge på webben. vi kom hjem med vår lille jente på 1,5 år i november 2006 og har det toppers. Men jeg er ikke lagd for å holde ut slike laaaange ventetider, så ikke flere adopsjoner på oss.(trodde absolutt hjerte stoppa når Telefonen endelig ringte !)
hold ut, det er snakk om dager før dere har bildet og opplysninger- kanskje er det på vei allerede ?!
jeg venter her inne sammen med dere .
Jeg tenker ofte på det at dette har vært en lang ventetid for oss som foreldre- og synes det er sårt å tenke på at det vi har vært gjennom er bare blåbær i forhold til hva barna våre opplever før de blir våre for alltid. det gjør ventetiden en ny dimensjon...
Lykke til videre !

klem fra Lill :-)

Postet av: Lill at November 26, 2007 9:40 EM

Jeg krydser alt der krydses kan...

Postet av: Mette at November 27, 2007 9:03 EM

Ryktenen sier 14...................gud så spennende...............

Grete

Postet av: Grete at November 28, 2007 6:19 EM

Nå som det nærmer seg så følger jeg også spent med på bloggen din for å se om det snart kommer noe nytt her.

Jeg skjønner godt at du holder på å bli gal nå som dere har ventet så lenge, og det er så kort tid igjen. Dette MÅ jo bare bli den aller største julegaven?

Postet av: Vanja at Desember 2, 2007 6:06 EM
Post kommentar

Husk meg?

Gjenta sikkerhetskode (bruk eventuelt nøkkelordet):