Oktober 2, 2007

Ting Tar Tid

CCAA valgte å ikke oppdatere nettsiden sin før de tok ferie, så vi har ikke fått bekreftet noen cut off ennå. Men tildelingene har begynt å ankomme USA, og ingenting tyder på at de kom lenger enn til 30. november.

Forrige cut off var 25. november. 26. og 27. november 2005 var lørdag og søndag. Dermed snakker vi om en tredagersrunde denne måneden. Hvilket er skuffende inntil det fortvilende, spesielt fordi det etter sigende skulle være langt færre logget inn i slutten av november.

Det later til at uansett hvor pessimistisk man er, uansett hvor lave forventninger man har, blir man skuffet. Idet man tenker at "- jammen har dette tatt mye lenger tid enn vi trodde, men er det i hvert fall ikke lenge igjen", skjer det et taktskifte, og tempoet sakker ytterligere ned.

Det er ikke helt tilfeldig at jeg plasserte adopsjonsbloggen på /ttt. Undertittelen er Fra to til tre, men jeg hadde også Piet Heins vers i hodet da jeg bestemte navnet. Ting Tar Tid. For at adopsjonsprosessen var tidkrevende visste jeg godt. Og jeg syntes i grunnen barneprosjektet hadde tatt lang tid allerede. Men at vi to og et halvt år etter at vi startet opp fortsatt ikke har fått barn hadde jeg ikke kunnet forestille meg. (Og godt er det.)

For å avslutte innlegget på en litt mer positiv måte: Jeg finner det på sin plass å takke for alle utrolig hyggelige tilbakemeldinger jeg får på det jeg skriver her. Både i kommentarfeltet, på mail og i RL. Så sjelden som denne bloggen oppdateres synes jeg nesten det er rart at noen fortsatt leser innleggene. Det er rørende og hyggelig at så mange følger med i prosessen vår.

Posted by Kristiane at Oktober 2, 2007 9:19 EM
Kommentar

fant på siden til en dansk adopsjonsformidler http://www.a-c.dk/front.htm at de er gjennom alle dagene i August, dvs tom. 31. en dag lenger enn du trodde, og det er jo en liten godnyhet:)

og selvfølgelig følger vi med dere! vi er selv i prosess (annet land) og jeg syns du setter ord på det hele, ord som ikke jeg orker å finne frem til og i alle fall ikke orker å legge ut på nettet. bare fordi det er tungt.. så TAKK for dine tanker, lykke til frem til tildeling.

Postet av: anneb at Oktober 3, 2007 5:03 EM

Hei Anne B. Takk for hyggelig hilsen! Klisjéaktig nok er det trøst i felles skjebne. :)

Jeg kommer ikke inn på sidene til AC Børnehjælp nå, men hvis det står noe om 31. august er det nok de såkalte "expedited referrals" de mener. (Og året er da 2006.) Dette er tildelinger til søkere med en spesiell tilknytning til Kina, som går utenom den vanlige køen. Vi andre henger fortsatt igjen i november 2005. (Det er forresten bare 30 dager i november, så om ikke annet har CCAA gjort seg ferdige med den måneden nå.)

Lykke til resten av din ventetid (og etter!) også.

Postet av: Kristiane at Oktober 3, 2007 9:11 EM

Vi er så langt så langt etter dere i køen. Det er bare slik det det er. Uansett må jeg innom og se og tenker at deres LID også er blitt en liten milepæl å vente på! Det blir en fin dag den dagen dere blir foreldre! :D

Postet av: Olava at Oktober 3, 2007 9:40 EM

du hadde dessverre rett, jeg er nok ikke nok inne i Kina-terminologi:)..

Postet av: anneb at Oktober 4, 2007 10:50 FM

Jeg er en av dem som med ujevne mellomrom er innom denne adopsjonsbloggen din, og jeg setter stor pris på det du skriver. Er selv adoptivmamma til en gutt fra Sør-Korea (han er 3,5 år) og er "gravid" med Kina-LID 30.05.06 - og dette tar jammen tid, så uendelig mye lenger tid enn da vi søkte for godt og vel to år siden....... Jeg må si at jeg opplever enkelte av disse ventedagene som ganske tunge - det er liksom bare tilbakeskritt etter tilbakeskritt i det uendelige, ingen framskritt på en måte. Må si jeg hadde håpet at en del desember-dager var med denne gangen, men det ser jo dessverre ikke slik ut........ Vi får bare bite tennene sammen, og være forberedt på at dette tar tid, lang, lang tid - og du får prøve å tenke på at det nærmer seg smått om senn! Lykke til med siste venteinnspurt, Kristiane:-)

Postet av: Bente at Oktober 4, 2007 11:11 FM

Jeg er imponert over utholdenheten deres. Lykke til!

Postet av: Mariann at Oktober 5, 2007 8:32 EM

Selvfølgelig hænger jeg ved - jeg venter da også spændt på jeres kinabarn:)

Postet av: Mette at Oktober 11, 2007 7:56 EM

NÅ må det bli dere neste gang, .........da reiser dere samme års tid som oss. ...
Vente tanker sendes.....

Grete

Postet av: Grete at November 5, 2007 8:06 FM
Post kommentar

Husk meg?

Gjenta sikkerhetskode (bruk eventuelt nøkkelordet):