Juni 9, 2006

En hyggelig overraskelse

Denne lille figuren sto på pulten min da jeg kom på jobb i morges. Det gjorde meg både glad og rørt.

(iPoden fungerer i denne sammenheng som den obligatoriske fyrstikkesken, plassert i bildet for å gi inntrykk av størrelsen.)

Posted by Kristiane at Juni 9, 2006 5:26 EM
Kommentar

Sikken en lille fin Pucca!
Underligt nok syntes kineserne ikke til at kende hende??? Jeg spurgte begge vores guider - efter at have brugt mere end én time på at lede efter tegneserier med hende i en stor boghandel - og de kendte hende ikke!!! Hmm - underligt!
Men sød er hun...

Postet av: Mette at Juni 13, 2006 10:17 EM

Hei...
Fant linken din via en annen blog og det er jeg glad for. Har prøvd å søke litt etter andre adoptanter som skal adoptere via kina, uten noe særlig hell. Før jeg i dag ved tilfeldigheter ramlet over din blogg.
Har litt dårlig tid akkurat nå for jeg sitter på jobben, men jeg skal helt klart logge meg på din side senere i dag, og lese mer.
Må bare fortelle at vi har adoptert ei nydelig lita kinaprinsesse fra Jiangxi provinsen, og vi var på henterise i april/mai i fjor. Nå har vi akkurat startet opp med adopsjon nummer 2, og papirene vår er snart på vei til Bufdir for en endelig godkjennelse der. Tror nok det skal gå ganske raskt, ettersom vi er andregangs søkere.
Hvis du vil se bilder av vår lille Bertine, så kan du jo besøke bloggen min. Jeg kommer garantert til å surfe innom din blogg OFTE...

Postet av: Synnøve at Juni 15, 2006 3:02 EM

Mette: Pucca kommer fra Japan, men det er likevel pussig at hun er ukjent i Kina. Jeg må forøvrig innrømme at jeg nå har hele tre vesker og en t-skjorte med Pucca på. Alt sammen presanger, som jeg har blitt veldig glad for.

Synnøve: Morsomt med flere adopsjonsblogger! Dem har jeg selv ikke funnet for mange av, i hvert fall ikke norske. Det er en nydelig jente dere har! Bloggen din får meg til å (om mulig) glede meg enda mer.

Postet av: Kristiane at Juni 21, 2006 9:33 FM
Post kommentar

Husk meg?

Gjenta sikkerhetskode (bruk eventuelt nøkkelordet):