April 24, 2006

Spenningen stiger

Denne uken er det ventet at CCAA vil oppdatere nettsiden sin, og avsløre hvilken dag som blir cut off denne måneden. Ryktene er som vanlig mange, og de spenner fra at kun 31. mai er med [1], til at de med LID til og med 16. juni vil få tildeling i denne omgang. Sistnevnte er et spansk rykte, og de viser seg ofte å være alt for optimistiske, dessverre.

I denne lange fasen av prosessen, der vi ikke skal gjøre noe utover å vente, er det lett å føle at det ikke skjer noe. Når ryktene begynner å koke i slutten av måneden, er det lett å la seg rive med av spekulasjonene. Endelig litt action! Og det er deilig også, å kjenne håpet stige og gleden boble. Dessverre har jeg foreløpig ikke hatt gleden av å bli positivt overrasket over cut off. Det siste halvåret har stadig kortere LID-perioder kommet med. Men før eller senere må det snu!

For de med LID i begynnelsen av juni, er spenningen til å ta og føle på. Vil de får tildeling nå, eller må de vente en måned til? For oss med LID i desember er det ikke like dramatisk. Det er selvsagt svært interessant å følge utviklingen - det har jo i aller høyeste grad betydning for når vi får tildeling. Men siden dette fremdeles er såpass langt frem i tid, er ikke spenningen like ulidelig. Den er mer fornøyelig, litt som en Idol-finale hver måned.


[1] Da jeg forrige måned skrev:

Så hva kan vi forvente i neste måned? At kun de med 31. mai får tildeling?

... så var det faktisk en oppgitt, matt spøk. Et forsøk på å skissere et i verste fall-scenario, for å deretter bli positivt overrasket. Om det virkelig blir slik at kun én LID er med denne måneden, vet jeg ikke om jeg skal le eller gråte.

Oppdatering 25. april: Cut off ble 6. juni! Det vil si at syv dager ble med denne måneden, mot fem sist. En liten forbedring, der altså, og langt bedre enn om cut off hadde blitt 31. mai.

Posted by Kristiane at April 24, 2006 9:09 FM
Kommentar

Hei.
Jeg er en av de mange som følger den andre bloggen din, og kom over denne først for et par uker siden.

Jeg ble fryktelig rørt da jeg bladde meg gjennom hele bloggen, og fikk satt meg inn i situasjonen (om enn bare utenfra, selvsagt)

Selv er jeg av den typen som plutselig ble gravid, selv om jeg så absolutt ikke hadde planer om å entre mamma-verdenen.
Samtidig har jeg fulgt både min onkel (som til slutt endte opp med intet mindre enn prøverørs-trillinger) og min tante (som etter seks-syv år med frustrasjoner og økonomiske strabaser) til slutt satt lykkelig med sin lille tulle i fanget.

Det er vanskelig å forestille seg hvordan det er å være ufrivillig barnløs, men samtidig kjenner jeg hvordan kjærligheten til mitt eget barn formelig skriker gjennom blodårene når jeg leser om andre som så veldig gjerne skulle ønske seg inn i min situasjon.

Nuvel.
Jeg skulle egentlig bare si at jeg følger med, og krysser fingrene for dere.
Hadde enda alle verdens foreldre vært så forberedt og motiverte som det dere tydeligvis er :o)

Tror dere blir en alldeles fantastisk familie, og håper det ikke blir så altfor lenge til dere er tre.

Postet av: Cecilium at April 28, 2006 10:25 FM
Post kommentar

Husk meg?

Gjenta sikkerhetskode (bruk eventuelt nøkkelordet):