Desember 31, 2005

Nyttårsønsket

Nyttårsforsetter pleier jeg ikke å ha, men de siste årene har jeg hatt et nyttårsønske. Et sterkt og inderlig ønske vi har hvisket om i all fortrolighet rundt midnatt. I fjor skulle vi i gang med vårt tredje IVF-forsøk på nyåret, og selv om vi forsøkte å holde forventningen nede, var det store forhåpninger knyttet til dét.

Også for 2006 er nyttårsønsket at det nye året skal gi oss et barn. Heller ikke i år har vi noen garanti om dette, men ett vet vi: Om vi ikke har blitt tre neste gang vi feirer et nytt år, er vi i hvert fall mye nærmere målet.

Posted by Kristiane at Desember 31, 2005 1:18 EM
Kommentar

Håper nyttårsønsket går i oppfyllelse! For en som ikke står midt i det, virker det helt vanvittig at det skal ta så lang tid. Men det er spennende å følge prosessen, selv om man selvfølgelig skulle ønske ting gikk litt raskere... Godt nytt år! Fortsett det gode arbeidet med siden:)

Postet av: Silje at Januar 3, 2006 4:12 EM

Hei igjen, og vi slutter oss til håpet om at nyttårsønsket deres vil gå i oppfyllelse! Det har vært som å lese en beskrivelse av våre egne følelser i førjulstiden det du har formidlet. Opp og ned som en berg- og dalbane...

Det er mye tøffere å skulle bli foreldre på denne måten enn mange "ikke-adoptanter" greier å forestille seg... Ventingen er tung - spesielt når der ikke er noe en kan gjøre for å påvirke prosessen tidsmessig.

Omsider fikk vi bekreftelse fra vår kommune om at søknaden ble sendt til Bufetat 8. desember'05. Hurra! Men - på lille julaften fikk vi brev fra Bufetat om flere dokument som manglet. Ingen god "julepresang" det... "Takk" til kommunen som hadde somlet bort dokumentene. I går ble disse dokumentene ettersendt - av oss personlig. Stolte pussig nok ikke på kommunen nå...

Vi håper med dere - og venter videre... Imens er det snart på tide å prøve seg på spanskkurs. Lese litt mer om Chile... Fortsette som støttekontakter og beredskapshjem for barn i kommunen. Det er givende og gir god "trening" på veien :-)

Godt nytt år ønskes det fra oss i vest :-)

Postet av: Chilemamma_wannabe at Januar 3, 2006 7:56 EM

Åh, hvor jeg dog håber at jeres nytårsønske skal gå i opfyldelse. Det rammer hårdt når ventetiden går opad. Kærlige tanker Rikke

Postet av: Rikke at Januar 4, 2006 12:08 EM

Jeg har skrevet her en gang før...da var vi midt i vårt tredje ICSI-forsøk. I dag fant vi ut at det var mislykket, så nå blir det Kina-adopsjon for oss også (hvis vi blir godkjente da), og jeg gleder meg masse selv om dagen i dag har vært en berg- og dalbane av følelser. På mandag skal jeg ringe BV i bydelen vår og høre hvor vår søknad ligger i løypa (vi søkte i sommer fordi det var ca. 7 mnd ventetid). Ville bare si at du skriver utrolig bra og det er kjempefint å kunne lese om andre i samme situasjon og hvordan dere har opplevd -og opplever- det. Selv om alle selvfølgelig opplever ting forskjellig, er det merkelig hvor mye som er likt!

Postet av: Cinzia at Januar 4, 2006 9:08 EM

Så leit å høre om det mislykkede ICSI-forsøket, Cinzia. For et snaut år siden var jeg i akkurat samme situasjon, og jeg husker hvor tungt det var. Jeg håper oppstart av adopsjonsprosessen vil gjøre at alt ser lysere ut - slik var det i hvert fall for meg. Det siste du skriver, om hvor merkverdig godt man kjenner seg igjen i andre UFBere når de beskriver sine følelser, har slått meg også mange ganger. Lykke til med prosessen, håper dere har rykket godt frem i køen hos BV siden i sommer! (Jeg blir forresten litt nysgjerrig når du sier det var kø i deres bydel - er det en bydel i Oslo? Jeg har nemlig ikke hørt om så lang ventetid her i byen før.)

Chilemamma: Godt nyttår! :) Noe så fortærende som de bortkomne dokumentene da! Vårt BV hadde glemt å la kontorlederen underskrive sosialrapporten, så vi opplevde faktisk også å få søknaden i retur. Lykke til med videre forberedelser - og ikke minst venting... *sukk* Det rare er at jeg hele tiden har klappet meg selv på skulderen og sagt at "den ventingen takler jeg da ganske godt". Men det var før vi fikk vite at ventetiden i Kina øker kraftig nå. Da gikk jeg helt i kjelleren, gitt - men jeg er på vei opp igjen nå.

Rikke og Silje: Godt nyttår, og takk for hyggelige kommentarer!

Postet av: Kristiane at Januar 7, 2006 8:25 EM

Kære Kristiane.

Må år 2006 blive året for jer - som for os - hvor I får jeres barn i jeres arme!

Godt nytår!

Kærlig hilsen Mette - der rejser på torsdag...

Postet av: Mette at Januar 7, 2006 9:49 EM

Men hold da op, som dere sier i Danmark. Dette har jeg ikke fått med meg. Gratulerer så mye med den lille jenta! Jeg har vært inne og kikket på bilder på siden din nå, hun er helt skjønn. Og så liten, da, bare syv måneder gammel. :) Riktig god reise, jeg gleder meg til å lese om den. Klem

Postet av: Kristiane at Januar 7, 2006 11:46 EM
Post kommentar

Husk meg?

Gjenta sikkerhetskode (bruk eventuelt nøkkelordet):