Desember 22, 2005

Julekort

Jeg blir trist av alle julekortene med barnebilder - og jeg blir trist av at enkelte tydeligvis kvier seg for å sende slike til oss.

... skrev jeg i går, selvmedlidende og bedrøvet. Og det er sant at slike kort, enten de mottas eller ikke, setter følelser i sving hos mange ufrivillig barnløse. I likhet med alle andre påminnelser om at man ikke har det man ønsker seg aller mest.

I dag lå det flere slike kort i postkassen. Og de fikk meg til å gråte. Men det var ikke de oppgitte sinna-tårene som har kjennetegnet de siste dagene.

Det var en god og forløsende gråt, litt som når man ser slutten på en gripende Disney-film. Jeg gråt fordi jeg var rørt og beveget. Teksten i mange av kortene viser nemlig at vi har mange venner som tenker på oss, og ser oss i den situasjonen vi er i. De erkjenner vår sorg, vår lengsel, og gleder seg med oss over det som skal komme. Det minnet meg om at vi også er veldig heldige.

Posted by Kristiane at Desember 22, 2005 6:49 EM
Kommentar

Julen er en veldig sårbar tid for alle som baler med noe. Jeg skjønner så inderlig godt følelsen du sitter med. Jeg besverget meg en gang på at jeg aldri skulle sende slike kort. Men det gjorde jeg for første gang i år. Med bilder av både oss og barna. Kameler er til for å svelges.

Fingre krysses for at julen neste år blir den dere kommer til å huske best av alle juler. Juleklem fra meg.

Postet av: alliene at Desember 22, 2005 8:18 EM

Kristiane, det du skrev om julekort er som klippet ut av mitt eget hode. Så godt at det er en til som tenker sånn!
God jul til deg og Geir Ove!

Postet av: Kari at Desember 23, 2005 12:42 FM

cara menjadi agenx bmaaiagna..???oh bisa gag kasih rincian untuk mengikuti tour travel + Buat paspord + PNWPkira semuax berapa yah..??trus tour travel Vine akhir thun bulan November atau thn baru ada gag..??cz saya pengen ikutan tour travelx yg ke 3 negara sprti Singapur, Thailand, dan Malaysia..thanks yah sdah mw di reply,,cz slama ini sya ninggali comment dgn agent tour travel lainx gag prnah direply..kl bisa rincian pembuatan paspord+PNWP+Tour travelx disent ke email sya aja..sebelumx thanks banget yah Vine Tour Travel..sya belum ikutan our bareng kalian aja sdah merasa puas dgn direplyx comment sya thanks banget..

Postet av: Arifah at Juni 19, 2013 12:22 FM
Post kommentar

Husk meg?

Gjenta sikkerhetskode (bruk eventuelt nøkkelordet):