Desember 2, 2005

DTC!

Den 15. november fikk vi mail fra AF om at papirene våre ville bli sendt til Kina i løpet av to-tre uker. Siden har jeg voktet innboksen som en smed. Da det led over kontortid i dag, konstaterte jeg litt sørgmodig at vi ikke ville få DTC denne uken.

Men da vi kom hjem lå det jammen brev fra AF i postkassen! Den litt ampre stemningen som oppsto da vi helgehandlet i en varm og førjulstravel Meny-butikk på hjemveien, forsvant som dugg for solen. Her råder fryd og glede!

I brevet står det at dokumentene våre ble sendt til Kina med TNT den 30. november. Akkurat dét ble jeg nesten litt skuffet over; tidligere har jeg hørt det litt vagere uttrykket med kurérpost, og jeg har dermed sett for meg en person som heseblesende, men likevel med en verdig mine, ankommer CCAA med søknaden vår rullet sammen under armen. Gjerne til hest.

Men så er det altså et alminnelig budfirma som benyttes. Gleden over at vi fikk DTC i november måned overskygger imidlertid denne illusjonsbristen - og det går sikkert også mye raskere med ekspressbud enn om en kappekledt mann med langt skjegg skulle ri over de sibirske steppene nå i vinterkulden.

Videre heter det at det for tiden tar syv-åtte måneder fra søknaden blir registrert hos CCAA til vi får forespørsel. Det tas dog forbehold om at ventetiden kan endre seg. Deretter er det fem-syv uker til vi legger ut på Den Store Reisen. For hver milepæl vi når, føles det litt mer virkelig!

Posted by Kristiane at Desember 2, 2005 6:29 EM
Kommentar

Gratulerer! Neste jul med Lille Ull!

Postet av: Cathrine at Desember 3, 2005 3:07 EM

Kjære dere! Gratulerer så mye med DTC! :-)

Vi er et par bosatt i Tysnes kommune (sør for Bergen) som er midt i adopsjonsprosessen. I disse dager er det et år siden vi startet og ble medlem av AF. Saksbehandleren vår i kommunen ble sykemeldt da vi var ferdige med intervjuene i september. Søknaden vår er følgelig ennå ikke sendt Bufetat ... SUKK! Vi VET dere kan sette dere inn i hvordan dette føles. Men - når det er sagt er det KJEMPEKJEKT å følge prosessen deres og se at der ER håp! :-) Vi GLEDER oss MED dere!!! Tusen takk for at dere deler reisen deres med omverden! Lykke til videre!
Hjertelig hilsen fra Vest :-)

Postet av: Chilemamma_wannabe at Desember 4, 2005 11:06 EM

På forunderlig vis dumpet jeg borti bloggen din, og siden dengang har den underholdt meg. Humrer mye over en gjenkjennende humor og følger rørt med på adopsjonsprossessen.
Heldig er det barnet som får vokse opp med en kreativ mor som deg!

Mvh
Terese

Postet av: Terese at Desember 5, 2005 11:58 FM

Cathrine: Selv om ventetiden i Kina øker nå, håper jeg inderlig vi feirer neste jul med lille Ull, ja. :)

Chilemamma: Tusen takk for hyggelig hilsen. Så utrolig dumt med den sykemeldte saksbehandleren, da. Håper dere snart får søknaden deres avgårde! Bufetat vest har vel litt kortere behandlingstid enn region øst? Lykke til videre, det var hyggelig at du la igjen en hilsen.

Terese: Takk skal du ha, det var da en overdådig kompliment! :)

Postet av: Kristiane at Desember 6, 2005 10:43 EM

TIllykke med DTC... Det bliver spændende at følge jer i det nye år når I får guldklumpen jeres i armene!

Krammer fra Danmark

Postet av: at Desember 8, 2005 9:50 FM

Tillykke med at ansøgningen er sendt - nu er det "bare" at vente...
Knus Mette

Postet av: Mette at Desember 12, 2005 7:21 EM
Post kommentar

Husk meg?

Gjenta sikkerhetskode (bruk eventuelt nøkkelordet):