Juni 25, 2005

Bekreftelse

På St. Hansaften kom omsider bekreftelsen fra Bufetat! Søknaden er registrert den 31.05.2005, og behandlingstiden er anslått til seks måneder. Jeg har trippet utålmodig til postkassen i flere uker allerede, og etter som tiden har gått, har jeg blitt mer og mer mismodig. Helt unødvendig, selvfølgelig. Jeg vet godt hvor lang behandlingstiden i region øst er for tiden, og at søknaden ikke var kommet bort i posten var jeg også klar over, ettersom jeg ikke klarte å dy meg, men sendte dem en mail. (Idet jeg hadde fyrt den avgårde angret jeg, og så for meg hvordan behandlingstiden ville bli enda lenger, siden saksbehandlerne må bruke tid på å svare på e-post fra utålmodige sjeler som meg.)

Jeg prøver å ikke tenke så mye på at dersom vi hadde bodd et annet sted i landet, og sognet til for eksempel region midt- eller sør, kunne behandlingstiden vært nede i to måneder. At det er så store variasjoner regionene i mellom føles veldig urettferdig. Det er ille nok å tenke på at søknaden nå skal ligge urørt hos Bufetat i nesten seks måneder.

En annen strek i regningen var at vi fikk selve skjemaet for adopsjonssøknaden i retur fordi den ikke var underskrevet av barnevernet. Det hadde de glemt, blæh! Dette skulle imidlertid ikke ha noe å si for behandlingstiden bare Bufetat mottok den raskt, så mandag skal jeg til barnevernet og få underskrift på søknaden.

Posted by Kristiane at Juni 25, 2005 7:04 EM
Kommentar

Urettferdig at det er så forskjell på disse regionene. Man har liksom ventet nok... Selv om det nok er ganske annerledes å vente på noe man vet kommer. Tålmod er en dyd. Lykke til videre.

Postet av: alliene at Juni 27, 2005 7:40 EM

You mean I don't have to pay for epxert advice like this anymore?!

Postet av: Candie at Desember 19, 2011 11:36 FM

ntnOKS fgpykpuhjyok

Postet av: pzorwz at Desember 19, 2011 3:32 EM

j0jUXG xgekaolaqicm

Postet av: kelkyrc at Desember 21, 2011 6:36 EM
Post kommentar

Husk meg?

Gjenta sikkerhetskode (bruk eventuelt nøkkelordet):