Juni 5, 2005

Barnevognspotting

I dag har vi gått halvannen mil i skogen. På Rustadsaga spiste vi is, sammen med cirka syv tusen andre mennesker. De hadde alle sammen medbragte barn eller barnebarn, mens vi satt der i vår sedvanlige tosomhet. Dette pleier vanligvis å gjøre meg gretten/trist/bitter/nedstemt/sur. Men nå merker jeg at vissheten om at også vi kommer til å være tre snart, gir meg ro og harmoni. Kanskje ikke neste sommer, men i hvert fall sommeren deretter...!

Så vi hygget oss med å kikke på vogner i stedet. Å glane på barnevogner er en vane vi har lagt oss til i det siste, og spørsmålene er mange: Hvor stor er hun når vi får henne? Vi vil vel neppe trenge dypvogn? Tre eller fire hjul? De fleste sportsvogner later til å være konstruert slik at barnet kikker fremover, men mange av dem kan kanskje vendes? Det føles godt å snakke om barnet vårt også på det praktiske planet.

Med ett kløp Geir Ove meg i armen, og pekte diskret ned på veien. Der kom det en liten familie, anført av en kineserpike på rosa sykkel. Vi stirret taust etter dem. Jeg ble glad og opprømt, og helt varm inni meg, men måtte også blunke bort en tåre.

Posted by Kristiane at Juni 5, 2005 3:41 EM
Kommentar

Blunk, jeg også... Forresten så ser jeg kun kinesiske? småbarn for tiden. Muligens vører jeg ikke de vanlige Lux-barna, de er like alle sammen. Vogn med tre hjul ser litt dumt ut, men er kanskje praktisk på tur.

Postet av: Gåsemor at Juni 7, 2005 3:05 EM

Nydelige fortellinger fra dagliglivet, Kristiane. Synd at det skorter på skriveglede i den andre, men man kan jo ikke holde på slik i to blogger, det hadde blitt for mye. Håper det går i orden med barn for dere to om ikke så altfor lenge.

Nå skal jeg altså sette opp også denne på dagsorden. Da går det bra.

Hvem er det forresten som har laget det pene diktet oppe i margen på høyre side?

Postet av: Andreas at Juni 16, 2005 1:58 EM

They are such an amazing lpcoue, and they are soo kind and patient. I also had the liberty of doinga0Sarah'sa0bridal sessiona0as well, and she looked so stunning! Their wedding was perfect a little toasty, but

Postet av: Susan at April 23, 2012 4:37 FM

DSNuIr tnnfjzliodoh

Postet av: ksxqhbo at April 23, 2012 9:13 FM

spQCLC libikyukfsrw

Postet av: kxzcqh at April 24, 2012 9:20 FM
Post kommentar

Husk meg?

Gjenta sikkerhetskode (bruk eventuelt nøkkelordet):