Mai 19, 2005

Champagne og hurra!

I dag har vi vært hos barnevernet for å gå gjennom sosialrapporten, og få høre deres konklusjon etter å ha gått oss nøye etter i sømmene. Jeg var spent som under en vitnemålsutdeling da de ga oss papirene, og straks trakk seg tilbake for at vi skulle få lese dem gjennom i ro og mak.

Og så fikk vi de beste skussmål man kunne tenke seg! Min beskjedenhet (og diskresjon) hindrer meg i å utdype dette, men de omtalte oss blant annet som spesielt godt egnet til å adoptere. Svigerinnen min og hennes mann har sine svennebrev hengende på veggen i glass og ramme; vi spøkte straks om at vi ville gjøre det samme med denne rapporten. Jeg har i hvert fall lyst til å laminere den!

Undertegnede ble dog innledningsvis beskrevet som kreativ og farverik, en påstand jeg ikke slikket i meg som varm vaniljesaus. Denne betegnelsen forbinder jeg vanligvis med helt andre typer enn meg selv.

Nok et punkt på listen er strøket ut! Fordelen med å være svanger på denne måten, er at man kan feire med champagne, og det skal vi gjøre nå. (Eller cava, da, som det gjerne går i hjemme hos oss.)

Posted by Kristiane at Mai 19, 2005 8:43 EM
Kommentar

Nyt champagnen og skussmålet, det er vel fortjent begge deler. :)

Postet av: Anne at Mai 20, 2005 8:28 FM

Så flott! Jeg ville så absolutt ha dobbeltlaminert skussmålet. Tenk for en fryd å kunne trekke fram noe slikt når et lite krapyl står og påstår at du er den slemmeste mammaen i verden. Jeg skulle hvertfall gjerne hatt noe lignende å trekke fram rett som det er: "Ja, ja, så er jeg kanskje den slemmeste mammaen i verden, men jeg er spesielt egnet til oppgaven..."

Postet av: Pia at Mai 20, 2005 10:49 FM

Gratulerer!

Postet av: Maria at Mai 20, 2005 2:49 EM

Sørg for å få laminert "svennebrevet", da egner det seg så god til å smekke fluer og andre småkryp med når jeg skal være barnevakt... Gleder meg!

Postet av: Spøkefuglen at Mai 20, 2005 3:48 EM

Velfortjent. Gratulerer!

Postet av: ina at Mai 23, 2005 1:59 FM

Der har du i alle fall én fordel over oss som blir foreldre på "gamlemåten": du kan bevise svart på hvitt at du er egnet som forelder, uansett hvor mye avkommet argumenterer for det motsatte. Skulle gjerne hatt et sånt brev selv, jeg.

Postet av: Stinemor at Mai 23, 2005 1:14 EM

Cava, selvfølgeligt! Tusind gange tillykke!!! det er virkeligt en stor dag. Selvfølgligt bliver I superforældre :)

Postet av: Rikke at Mai 23, 2005 1:21 EM

GRATULERER! :-) En spennende prosess dere er inne i. Surfa innom for en stund tilbake og nå må jeg følge med videre...

Postet av: Mie at Mai 24, 2005 10:15 EM

Gratulerer og lykke til med prosessen videre. Kjempespennende. Flott blogg du har laget. Jeg kjenner meg igjen et langt stykke på vei, selv om jeg nå er mamma til to. "Teddybjørnen" fikk meg blank i øynene.

Postet av: alliene at Mai 26, 2005 9:50 EM

Bjørnstjerne Bjørnson skrev om din tippoldefar: "Jeg har kjænt ham i mange år og føler mig så tiltalt av hans personlighed." Det samme vil jeg ubetinget si om både deg og Geir Ove.

Men laminer aldri viktige papirer! Det er ikke sikkert papiret tåler prosessen i det lange løp. Hadde anbefalingsbrevet fra Bjørnson blitt behandlet med datidens metoder for å bli ekstra holdbart, ville vi ikke ha ant noe om at han kjente oldefar i det hele tatt! Nå finnes dette brevet, og vi vet mer om hvilken rolle familien har spilt i historien!

Jeg var ikke et øyeblikk i tvil om at Barnevernet måtte komme til den konklusjonen du antyder - men jeg er kanskje en anelse inhabil - jeg som ikke har vært i stand til å kommentere denne bloggen fordi jeg alltid får så mye vann i øynene når jeg leser den?

Og "kreativ og fargerik"? Jo, det skriver jeg også under på, vaniljesaus eller ikke! Du skal lytte til din gamle onkel!

Postet av: Onkelsulliken at Juni 1, 2005 8:06 FM
Post kommentar

Husk meg?

Gjenta sikkerhetskode (bruk eventuelt nøkkelordet):