Desember 8, 2004

Oppdagelse

Design Forum selger kule sko! Butikken har i alle år solgt farverike gevanter til kvinner i alderen 40+ av den litt frikete typen. (Dere vet de som gjerne har asymmetrisk hårklipp og én lang øredobb på den siden hvor håret er kort, ofte i form av en papegøye eller noe annet farverikt og fremfor alt artig). Nå har de fått et rikholdig utvalg av sko, blant annet mange modeller fra Camper.

Så vet dere det. Takk til Elin, som gjorde oppdagelsen!

Postet av: Kristiane at Desember 8, 2004 3:02 EM
Kommentar

Interessant. Er veldig motstander av sosionom-look til vanlgi (selv om moren min er det og ikke har den looken i det hele tatt), men de skoene skal jeg alt kikke nærmere på. Ulempen er at campersko bare er fine på andre, ikke på meg. Fikser ikke rund skotupp. Uvisst av hvilken grunn. Føler liksom at det er forbeholdt de lange.

Postet av: Ine at Desember 8, 2004 4:03 EM

Hm. Selv føler jeg det stikk motsatt, nemlig at krokodillesnute- eller heksehatt-skotupp er forbeholdt de som er høye. Skoene blir jo mye lenger når det er et 7 centimeters smalt hulrom foran. Selv om jeg bruker størrelse 36 føler jeg at folk ville stirret vantro på føttene mine om jeg våget meg ut i et par sko som er omtrent like lange som jeg er høy.

Dessverre hadde en del av modellene på Design Forum kittel heel eller kilehæl - begge deler er etter min mening djevelens verk. Jeg skylder på den rådende skomoten.

Jeg liker ikke alle campersko, altså. Noen av dem ser bisarre ut, og/eller har alt for lav såle. Men noen av mine yndlingssko gjennom tidene har vært fra Camper. Jeg blir varm inni meg når jeg tenker på et par jeg kjøpte i Barcelona i sommer. Gleder meg til å ta dem i bruk igjen til våren.

Postet av: Kristiane at Desember 8, 2004 4:25 EM

men design-forum har da solgt camper ganske så lenge nå? i flere år tror jeg. grunnen til at jeg vet det er at jeg selv er bibliotekar, og dermed tar jeg turen pliktskyldig innom av og til, i en selvoppdragende hensikt vel og merke. sosionomer, bibliotekarer og gjerne kultursjefer har nemlig samme preferanse innen flagre-farge-klær, og ettersom jeg er så ung må jeg innom av og til for å lære av de eldre bibliotekarene :-)

Postet av: maria at Desember 9, 2004 10:25 FM

Joda, de har nok solgt Camper lenge, men nå har de begynt med noen andre merker også. Jeg er grisefornøyd med de høyhælte, grønne Fly Girl-skoene mine (med rund tupp). For øvrig er jeg 100 % enig i omtalen av heksehattsko - det er djevelens verk.

For øvrig registrerer jeg at Kristianes beskrivelse av Design Forum-damene med skremmende nøyaktighet svarer til det gemalen og jeg pleier å omtale som SV-damer. Fnis.

Postet av: Elin at Desember 9, 2004 11:52 FM

For øvrig pleier jeg egentlig ikke å skrive for øvrig så ofte. *rødme*

Postet av: Elin at Desember 9, 2004 11:53 FM

Jeg spanderte 1000 kroner på et par lekre, olivengrønne, høyhælte sko på Design Forum for en liten måned siden. Fly London, eller noe. Jeg blir fremdeles glad når jeg ser dem der de står ved skapet. Gleder meg til jul og festligheter, da skal de luftes!

Postet av: Maren at Desember 9, 2004 12:23 EM

Maren: Tipper vi har like sko...

Postet av: Elin at Desember 9, 2004 12:48 EM

Elin, da har du utmerket smak! :)

Postet av: Maren at Desember 9, 2004 3:01 EM

Prøv også Logo skobutikk. Der finner en et stort utvalg av Camper sko, i tillegg til andre spennende design merker. Finn mer info eller handle i nettbutikken www.logoshopping.com.
Camper er ikke bare runde flate sko - de har kommet med nye feminine modeller som er smalere og med høy hæl!

Postet av: kristin at Februar 6, 2005 4:04 EM

lovlig sent og antakelig også temmelig inadekvat, for øvrig uten å melde meg på listen over tips eller erfaringsmeddelelser hva sko angår, ønsker jeg å opplyse om at de typen mennesker som i det første innlegget ble beskrevet (en lang og en kort), i selve innbegrepet av hva det betyr å være provinsby - trondheim - i enkelte kretser går under betegnelsen kùnstner, forskjellig fra både kunstnér og kunstner. denne gruppen (uten unntak kvinner) involverer, foruten å innfri en eller flere av ovenfor nevnte karakteristika, aktivitører på sykehjem, kanskje frisører, lærere eller også førskolelærere, for ikke å glemme hjemmeværende, som har det til felles at de utfolder sine kreative sider gjennom akvarellmaling, toving, keramikk, eller sammenliming av rekved - for å nevne noe. i hverdagslivet kler de seg i flagrende batikkgevanter, eller kanskje et lekkert hjemmestrikkdesign, plagg de velger å beholde når de attenderer healingfestivaler, eller drikker store mengder rødvin på sine inspirasjon- og følelsesreiser til toscaaahna, om de ikke er naturister - naturligvis. dersom dette var relevante, om enn tentative, utbroderinger av angjeldende persontype er dere velkommen til å anvende betegnelsen på alle dere måtte synes innfrir kravene. kùnstner uttales med en negativt ladet trykktung forstavelse og fungerer for øvrig ypperlig som interjeksjon.

Postet av: vennlig hilsen fra byen hvis teaters yttervegger er tilgriset av sølevann, dersom været tillater det. at August 30, 2005 7:06 EM

Hello! Good website, check my at http://pharmacy0.110mb.com/pharmacy+tech+school my name is pharmacy tech school

Postet av: pharmacy tech school at Mars 11, 2008 3:23 EM

now a days we have found that online college become a great alternative to traditional college.

Postet av: online college at November 9, 2011 1:14 EM
Post kommentar

Husk meg?

Gjenta sikkerhetskode (bruk eventuelt nøkkelordet):