Mars 8, 2005

Sendrektighet

Manglelen på oppdateringer skyldes en viss sendrektighet (delvis egen, delvis byråkratisk). Fødselsattestene fra folkeregisteret kom med flere dagers mellomrom, til tross for at de ble bestilt samtidig. Videre har en felles utflukt til sentrum politistasjon vist seg litt vanskelig å få til i en travel hverdag, men i dag kom vi oss avgårde. Jeg hadde håpet vi kunne få sendt avgårde søknaden i morgen, men:

Etter å ha fylt ut hvert vårt skjema, der den store utfordringen var å få skviset inn alle bostedsadresser vi har hatt de siste fem årene i en bitteliten rubrikk (det var selvfølgelig ikke mulig, så vi nøyde oss med de to siste), fikk vi vite at det tar cirka 14 dager før politiattesten er ferdig. Det vil si, ifølge ordlyden i søknaden er det også mulig å få avslag på forespørsel om politiattest - men vi får anta den blir innvilget. Attesten sender de utrolig nok i posten; som Geir Ove sa da vi var ute på gaten: Det var da nesten pussig at vi ikke må møte opp personlig for å hente den også.

Timen hos fastlegen er berammet til 1. april. Lege- og egenerklæringene kunne ettersendes viste det seg - men nå får vi se hvor lang tid det tar før vi har politiattestene, da. Det er jo påske snart også, men like etter at den er ferdig skal vi nok få alle papirer avsted. Men søknaden til Adopsjonsforum er lagt i konvolutt og går med posten i morgen!

Posted by Kristiane at Mars 8, 2005 5:57 EM
Kommentar
Post kommentar

Husk meg?

Gjenta sikkerhetskode (bruk eventuelt nøkkelordet):