September 14, 2010

Spredning av møkk

Helt feil årstid, såvel som beliggenhet, innenfor bomringen som vi bor. Men når en nabo blir fortalt at vi har solgt leiligheten, og hennes umiddelbare spørsmål er - De som kjøpte var vel norske?! (sic), kan det ikke kalles annet enn møkkaspredning.

Jeg frådet hele ettermiddagen.

Posted by Kristiane at 9:27 EM | Comments (46)

September 10, 2010

Gid

Snev av humor fra eiendomsmeglermiljø, sett i pamfletten "Hvordan gjøre leiligheten klar til fotografering":

(...)
- Fjern dobørsten. (Selv om den er fra Alessi.)

Man kan jo bare se for seg hva som har avstedkommet parantesen i punktet. Det må ha vært kontroverser, der leilighetsselger har et godt tak i den ene enden av toalettrengjøringsredskapet, fotografen og megler i den andre, mens førstnevnte hveser - Den kostet jo 1600 kroner! Den skal med på bildet!

På den annen side er det vanskelig å helt stille seg på meglerens side her. En dobørste, er det virkelig så ille? Jeg har vanskelig for å se for meg potensielle kjøpere komme inn på badet, og utbryte - Å, fy faen, en dobørste! Så kvalmt. Vi går.

(Snarere vil de vel tenke - dersom den ikke er der - at det må være noe galt med selgerene av leiligheten, når dette basale interiøret mangler. Skulle vel ikke forundre dem, da, om det er fukt mellom fug og flis også.)

Posted by Kristiane at 10:42 EM | Comments (34)

September 6, 2010

38 år

Man kan spørre seg om det kan forsvares å ha en blogg som kun oppdateres på fødselsdagen. Det får gå for denne gang, så får jeg heller bruke tiden frem til jeg blir 39 på å tenke over saken. (Eventuelt begynne å skrive her igjen.)

38 er forresten et litt døllt tall; man er sent i 30-årene, men fortsatt langt (la-aa-angt) fra den gjeve førtiårsdagen. Akk ja


Kristiane (38)

Og kavalkaden:


Kristiane (30) Kristiane (31)Kristiane (32)Kristiane (33)
Kristiane (34)Kristiane (35)Kristiane (36)Kristiane (37)

Posted by Kristiane at 12:22 FM | Comments (28)