September 19, 2009

Inkarnasjonen av fjærstryker

Mannen som i anledning høstkampanjen til H&M pryder boards og reklameskilt over hele byen er da virkelig legemliggjøringen av en Feathery Stroker:

Bad hair og bad cardigan-day- Te på Bacchus?
Postet av: Kristiane at September 19, 2009 8:40 EM
Kommentar

Jeg vil bare benytte anledningen til å avsanne ryktene om at jeg tar modelloppdrag på si...

Postet av: Rulle Kebab at September 20, 2009 12:57 FM

*grøss*
Den fyren gir meg frysninger. Han minner meg om en utrolig ekkel fyr som handla på et supermarked jeg en gang jobba på. Type fullstendig avmagra, i skitten frakk (han stinka stadig mer svette, uha), pistrete, fett hår, ekkelt, ustelt skjegg og... EKSTREMT LANGE FINGERNEGLER.

Brrrrr. Hadde helt glemt hele fyren før jeg var så uheldig å passere en bussholdeplass forleden.

Postet av: Elisabeth at September 20, 2009 8:03 EM

Jeg trodde faktisk lenge at det var en voksfigur som var avbildet. Måtte gå nært innpå for å se at det faktisk er et levende menneske. Han ser da ikke helt normal ut, gjør han?

Postet av: pegs at September 20, 2009 9:07 EM

Lenge skvatt jeg hver gang jeg så disse plakatene, da jeg et forvillet sekund trodde det var Christer Falck. Ellers er jeg glad for (dog ikke overrasket over) at vi er flere som reagerer.

Postet av: Elinblu at September 22, 2009 9:22 EM

Den norske oversettelsen er "puselankete", noe jeg synes var ganske så treffende egentlig!

Postet av: Anne at September 24, 2009 2:39 EM

Oh! I too almost wrote a post on my blog about this guy!
He looks like a GOD to me if god was handsome.
His name is Patrick Petitjean‏, I've done all research possible on him ;-)
Can you believe he is only 27 years old or so?

Never mind the clothes...it is naked I'd like to see him!

Postet av: Milla at September 28, 2009 2:58 EM

Kvinnelige modeller har jo sett unormale ut i lange tider, så det er bare rimelig at også mannlige modeller ser unormale ut.

Postet av: Et aktuarliv at September 28, 2009 4:16 EM

Nå måtte jeg også google mannen, og er ikke direkte sjokkert over å finne ut at han er fransk. Bad beard day, altså. Virkelig.

Postet av: Elinblu at September 28, 2009 9:41 EM

Når man går av på Nationalteatret stasjon om morgenen er det lett å legge merke til hva som gjelder på klesfronten [1], enten man er en trendnisse, godt økonomisk stilt, eller begge deler.

Det var her jeg for første gang ble oppmerksom på vederstyggeligheten gamasjer. (Aller verst er orange gamasjer. "- Så, du trodde jeg var streit fordi jeg går i dress? Neida, se, jeg er klin gæren og har fargerike gamasjer!")

I hvert fall, de siste dagene har jeg sett flere menn som uhemmet hyller seg inn i ull om morgenen. Skjerf så lange og tykke at hodet fremstår som en knappenåls. Det ser skikkelig dust ut. De er utvilsomt inspirert av franskmannen over.

[1] For å virkelig få fingertuppene på pulsen av tidsånden anbefales det at man fra National skrår opp gjennom Slottsparken.

Postet av: Kristiane at September 29, 2009 11:18 FM

Kristiane: Det ville forundre meg om du har sett Herrer i byen med gamasjer i dette århundrede(noen finnes det nok, men), det er nok heller sansynlig at du har sett noen i kalosjer...som jo også blir forbundet med de to foregående århundredene, men som en eller annen designergjøk har lansert for den unge hippe urbane Herremann på ny ifjor engang

Postet av: J.Thomas at September 29, 2009 1:06 EM

Kalosjer, schmalosjer.

Det verste er at jeg stusset over ordet. Men så tenkte jeg: "- Skrue McDuck, var det ikke gamasjer han gikk med da? Jo, det var det!"

Men det var det jo ikke, skjønner jeg nå. Din gamle kalosj!

Postet av: Kristiane at September 29, 2009 1:39 EM

Ha ha JO, Skrue bruker GAMASJER, bløtdyrene i dress i hektisk marsj opp gaten bruker orange kalosjer

Postet av: J.Thomas at September 29, 2009 1:55 EM

Nå må du bestemme deg! Her slo jeg meg akkurat til ro med at gamasjer, det var sånne jeg brukte da jeg gikk på ski som barn. Skrue McDuck er en riking, og ingen skigåer, ergo har kan kalosjer på bena. (Dog ikke orange, selv om det hadde matchet andeføttene.)

Postet av: Kristiane at September 29, 2009 2:10 EM

Jeg er bestemt, ALLTID. Gamasjer trekkes over foten med en strikk under skosålen, mest brukt av fjellvandrere for å holde foten varm. Kalosjer er som en ekstra sko utenpå, i et vannavstøtende materiale for å holde skoen tørr. Til konfirmasjon var det i tidligere århundreder vanlig å få kalosjer, ur og paraply i presang. For å markere at en hadde blitt voksen.
Skrue bruker GAMASJER.

Postet av: J.Thomas at September 29, 2009 2:19 EM

Greit, greit, greit. Jeg har konsultert en fremmedordbok, og definisjonen av gamasj er at den går over og dekker til fottøyet, mens kalesj beskytter sålene mot væte.

Foreslår at vi dropper temaet nå, og heller tar for oss Lars Winnerbäcks siste eller noe.

Postet av: Kristiane at September 29, 2009 2:27 EM

KALOSJ mente jeg. Ikke kalesj. Grr, at jeg skulle bringe inn enda et ord det går an å kverulere om, da.

Dessuten vil jeg nevne at jeg skrev mitt siste svar før du kom med din evinnelige, detaljerte utlegning om gammelmodig fottøy.

Postet av: Kristiane at September 29, 2009 2:37 EM

Her er det da slettes ingen som kverulerer! Dette er da bare et tydelig tilfelle av en part som sitter inne med den korrekte informasjonen som gladelig øser ut av sitt kunnskapshorn til en part som har et noe svakt abstraksjonsnivå og noe manglende kunnskaper om Herreekvipering. Det var en stor fornøyelse for meg å få dele dette med deg

Postet av: J.Thomas at September 29, 2009 3:21 EM

Lurer på om Winnerbäck bruker kalosjer eller gamasjer? Eller er han rett og slett en kalesjbruker? En ting er i hvertfall sikkert, jeg har hørt mye negativt de siste dagene om mannens siste plate. Og selv om dette har kommet fra mennesker jeg bare stoler sånn passe på når det gjelder ROCK, så var det lkevel med en viss skepsis jeg satte på platen tidligere i dag. Og nettopp derfor er det meg en stor glede å kunne melde at det jeg hørte var...GENIALT! Dette er Winnerbäcks svar på Lundells Det Goda Livet. Kent har vært nevnt, men da med nedtrukne munnviker. Jeg roper KENT med et stort, fett glis og skrur opp volumet til 11. Dette er helt sikkert bare et hvileskjær i den bebrillede gnomens karriere, men plata kommer jeg til å spille i bilen i evigheter framover.

Postet av: pegs at September 29, 2009 6:18 EM

Dette er da gode nyheter! Tross alle tidligere (og kommende) krangler om musikk; vi er jo ofte på linje, da. Og at jeg misliker en ny Winnerbäck-plate er ikke noe nytt. Det gjør jeg bestandig. Selv da Vatten... kom hørte jeg først på Elegi (som var singelen), siden på resten av platen, og ristet bedrøvet på hodet. - Nei, dette var ikke noe særlig, gitt. Trodde jeg.

Så jeg tar ofte feil ved første (og andre og tredje) gangs gjennomlytning av nye plater, og spesielt Lasse sine.

Til slutt én kommentar knyttet til det opprinnelige temaet: Ut fra bildene på coveret til platen, der Lasse ser mer bebrillet og følsom ut enn noen gang, blir jeg ikke forundret om han nå jager rundt på Söder med kolossale, strikkede ullskjerf viklet rundt halsen.

Postet av: Kristiane at September 29, 2009 7:07 EM

Nå skal jeg straks ned i garasjen og stikke henda inn i forgasserene på sykkelen, for å få godt med olje under neglene. Men må bare legge til en ting: Låt nr. 2 på Wienerbach skiva kunne vært en New Model Army låt på en god dag, og DET er en hedersbetegnelse, siden jeg digger NMA. Skiva må spilles HØYT, da er den riktig så fet

Postet av: J. Thomas at September 29, 2009 7:26 EM

Ok, da får jeg opprette balansen her. Winnerbäck-skiva er låtmessig ikke så aller verst, men den har en fryktelig produksjon. Det er sjelden jeg reagerer på bruken av trommer, men på noen av låtene høres de ekte trommene ut som en trommemaskin. Minner meg litt om den syntgnaginga på Varme Dager-plata til Raga Sockers. Gitarkompet på låt nr tre er forferdelig, men refrenget er dog bra. En ting til, felesoloen som kommer på låt 4 etter 2min og 20sek er en pussig malplassert greie. Den minner meg om en gitarsolo av Bjørn Afzelius. Kent ble nevnt her. De behersker genren, det gjør ikke Winnerbäck dessverre. Han burde gi ut plata på ny

Postet av: Espen at September 29, 2009 8:58 EM

Sorry, jeg mente Raga Rockers ikke Raga Sockers...

Postet av: Espen at September 29, 2009 9:01 EM

Noen som vet om Bo Kaspers Orkester kommer med ny plate snart? Spørs om de klarer å toppe fjorårets hitparade.

Postet av: Rulle Kebab at September 29, 2009 9:42 EM

Genialt Hr. Rulle Kebab! Det tok meg et døgn å skjønne hva du mente (Ikke at jeg har tenkt på det i 24 timer; man må jo sove, gå på jobb og spise middag) men pluteslig slo det meg; du er bitende irooonisk ovenfor Espen og Kristiane, som her representerer de som trykket Bo Kaspers plate "Hund" til brystet fordi den platen skilte seg sterkt ut fra tidligere produksjoner ved å ha et betraktelig sterkere gitarpreget lydbilde. Den platen som de "gamle" Bo Kaspers fansen støtet fra seg. Og her viser de sin inkonsekvens ved at de dog er "gamle" Wienerbach fans, men ved enhver anledning som byr seg profilerer seg som rockere med hang til gitarbaserte lydbilder, og nå når Lassegutten begår sin "Hund" takler de ikke hans nye uttrykk! HA! Genialt! HOHO

Postet av: J. Thomas at September 30, 2009 6:14 EM

Kristiane, Winnerbäck ser ikke følsom ut med de brillene, han ser ut som er seriemorder! Espen, den som sitter med stoppeklokke og hører på musikk burde kjøpe seg sånne briller som Winnerbäck bruker...

Postet av: pegs at September 30, 2009 6:50 EM

Espen, kompet på låt 3 kan jeg være delvis enig med deg i, er litt enerverende, men det tas fint inn igjen av det majestetiske refrenget. Fela på låt 4 er grei nok den, jeg er mer bekymret over de hese rallende/gurglende vokallydene han har lagt oppå. Høres ut som en drita full Leonard Cohen på soundcheck

Postet av: J. Thomas at September 30, 2009 8:33 EM

Pegs: Jada, jeg er nerd, men det vet du jo.
JT: Jeg kan skille mellom snørr og bart.

Postet av: Espen at September 30, 2009 9:02 EM

"Vi sitter i samma bil, en silvergrå missil
En bomb i motsatt fil, vi sitter i samma bil.
om man somnar för en stund, tar det slut på en sekund
För jag har velat dö med stil, vi sitter i samma bil".

Blir aldri lei av å nynne på den sangen. Ironisk? Jeg? Nei, hvordan kan noen tro noe slikt...

"Tusen år och tusen mil, vi kan åka tusen till".

Postet av: Rulle Kebab at September 30, 2009 9:54 EM

I Sverige er all musikk i utgangspunktet sponset av Trafiksäkerhetsvärket. Der borte undervurderer de ikke hvilken påvirkningskraft halvgamle menn med underlig skjegg har overfor kidsa.

Postet av: pegs at Oktober 1, 2009 10:56 FM

Leonard Cohen!! Akkurat det tenkte jeg også om den låten, FØR jeg leste det her. (Hvilket jo må bety at deres videreutdanning av meg på musikkfronten de senere år har hatt sin virkning. Jeg er mer finstemt nå. Jeg la jo dessuten merke til sythen på låt 6 umiddelbart. Hva blir det neste? At jeg hører forskjell på piano og gitar?) Koringen i bakgrunnen er redselsfull, selv om jeg egentlig digger Anna Stadling. Låt nummer 4 må være den dårligste Lasse har laget. Resten av platen er i ferd med å ta seg opp i mine ører (men det går langsomt).

Angående Bo Kaspers skjønner jeg ikke hva dere mjærer om. Hvis man først skal gjøre narr av dem (og det må man gjerne gjøre), så trekk frem noe skikkelig enerverende fisle-lavmælt-jazz, da. Som Hon är så söt eller Ameeeeriiiikaaaa (åh, den er så seig!) Og ikke en (riktignok) halvdårlig låt fra deres lykketreff av en plate.

Postet av: Kristiane at Oktober 1, 2009 5:35 EM

Jeg synes den er bra jeg, altså den ovenfor nevnte Bo Kaspers låta om denne bilen.

Postet av: Espen at Oktober 1, 2009 6:49 EM

Jeg vet ikke helt hva jeg skal ta for meg først her; at JT påstår at han har vært på lydsjekk med Leonard Cohen, at Kristiane hører syth på låt 6 eller at Espen åpenbart sitter og slurper i seg prozac og rødvin på et peace and love-seminar, så jeg står rett og slett over denne runden.

Postet av: pegs at Oktober 1, 2009 10:15 EM

Jeg hører så mye syt fra den mannen at det der var en freudian slip. Ellers: Haha! (På ordentlig.)

Postet av: Kristiane at Oktober 1, 2009 11:00 EM

Da stili classici ma sobria che si basano su colori neutri e disegni di veramente stili occhio popping e innovativi che caratterizzano gli ultimi look per pezzi di tempo, si è sicuri di trovare proprio quello che serve per tutte le vostre occasioni importanti.

Postet av: Abercrombie at Oktober 26, 2012 3:47 FM

cheapghdsale2012.com ghd

Postet av: GHD UK at November 17, 2012 10:48 FM

cheapghdsale2012

Postet av: cheapghdsale2012 at November 19, 2012 8:11 EM

cheap beats

Postet av: cheapbeatshotsales.com at November 24, 2012 4:44 EM

UGG Boots Australia

Postet av: UGG Sale at Desember 1, 2012 12:47 FM

Lancel Soldes

Postet av: Australia Ugg Boots Sale at Desember 24, 2012 6:29 EM

moncler femme

Postet av: cliquez ici at Januar 16, 2013 6:25 EM

fake beats

Postet av: beats uk at Mars 22, 2013 2:06 EM
Post kommentar

Husk meg?

Gjenta sikkerhetskode (bruk eventuelt nøkkelordet):