Oktober 6, 2008

Sin mors datter

Det var helt umulig å få Ulrikke til å sove i sted. Hun var åpenbart kjempetrett, men nektet å sitte i vognen, og laget scener inne på Platekompaniet. Etter en opprivende skifteseanse, visste jeg ikke mine arme råd.

Før jeg kom ut fra stellerommene, og fikk øye på inngangen til Clas Ohlsson. Selv blir jeg fylt av lede, helt matt og fullstendig tappet for livslyst straks jeg setter mine ben i den svenske duppeditt-kjeden. - Det kan ikke skade å prøve, tenkte jeg, og vrengte inn i butikken.

Da vi gikk langs den tredje reolen sov hun dypt. Det er første gang jeg har fått noe ut av et besøk på Clas Ohlsson.

Postet av: Kristiane at Oktober 6, 2008 8:55 EM
Kommentar

Du vet, det er den der sterke, litt kveljende plastlukten som er så fremtredende i Clas Ohlsson-butikkene. En sikker søvnpille - også for store mennesker.

Postet av: Liz at Oktober 7, 2008 3:33 FM

Vel, Liz, jeg vet om mange som blir direkte oppstemte av en tur på Clas Ohlson. Ubegripelig nok. :) Selv har jeg fortsatt kjedelige bilder av 20-pakninger med tannbørster, batteriladere, og merkelige saker jeg ikke aner hva er på netthinnen etter gårsdagens besøk.

Jeg ser forresten nå at det heter Clas Ohlson med én s. Jeg pleier å sjekke sånne ting før jeg poster et innlegg, men i går orket jeg ikke tanken på at google skulle bondefange meg inn i nettbutikken deres. Ett besøk på en dag får holde!

Postet av: Kristiane at Oktober 7, 2008 8:11 FM

Jeg lurer på å ta Henny med dit en tur i kveld...

Postet av: Kari Anne at Oktober 7, 2008 2:49 EM

Kari Anne: For en god idé! Jeg fatter ikke at jeg ikke selv har kommet på å løse kveldssovingsproblematikken på den måten. Rett her nede på Alnabru har vi både Clas Ohlson og Biltema (gjesp). Og om jeg ikke har hellet med meg der, syntes jeg at jeg så en filial av en fryktelig og hurtig ekspanderende kjede ved navn Mekonomen langs ring 3 i går. (Der har de _kun_ bilutstyr, og jeg var livstrett resten av dagen den gangen jeg ble tvunget med på Mekonomen i Ålesund.)

Postet av: Kristiane at Oktober 7, 2008 6:10 EM

Hæh, jeg trodde alle trivdes på Clas Ohlson, jeg? Det er jo så mange kjekke ting der!

Og når Ulrikke blir litt større og bursdagsfestene står i kø, er det et genialt sted å kjøpe presanger. Hodelykter, dampmaskiner, tusjer i millionpakninger og whatnot.

For ordens skyld: Dette innlegget er uten snev av ironi.

Postet av: Hanne at Oktober 7, 2008 9:48 EM

Felles for grabbdagis som disse butikkene heter på svensk er lukten av plast i halveringsprosess, hevder nå jeg. Ser ut som det funker både som uppåttjack og neråttjack.

Postet av: Liz at Oktober 8, 2008 12:02 FM
Post kommentar

Husk meg?

Gjenta sikkerhetskode (bruk eventuelt nøkkelordet):