April 27, 2008

Heller Britney enn Unni

I nattbordskuffen oppbevarer jeg et utklipp fra et ikke herværende sladreblad. Det er et bilde av Unni Lindell iført sjokkrosa crocs, tatt på Aschehougs hagefest. Jeg har tatt vare på det med tanke på å lage et postkort av det, og sende det til en venninne som har et anstrengt forhold til crocs såvel som Unni Lindell. Jeg har bare ikke kommet så langt ennå.

I dag morges fant Ulrikke utklippet. Blodet frøs til is i årene mine da hun kom løpende med det i hånden, mens hun ropte - Mamma, mamma! - som hun alltid gjør når hun ser bilder av meg. Vel går jeg i crocs her hjemme, og vel har jeg fått stadig mer krøller i håret det siste året. Men at jeg skulle likne på Unni Lindell! En uhyrlig tanke.

Stor var lettelsen da jeg oppdaget at hun pekte på baksiden av utklippet, hvor det er bilde av Britney Spears. Riktignok fra en av hennes mindre heldige perioder, men det er likevel langt å foretrekke og bli forvekslet med henne.


Unni på den ene siden... ... og Britney på den andre siden

Postet av: Kristiane at April 27, 2008 7:33 EM
Kommentar

Puh! Puster lettet ut på dine vegne. Unni Lindell du liksom, det skulle tatt seg ut!

Postet av: Hjorthen at April 27, 2008 8:48 EM

Hehe, så morsomt :)

Postet av: Sun Mei at April 28, 2008 5:13 EM

Du er sikker på at hun ikke mener George Michael, da?

;o)

Postet av: Stine at April 28, 2008 9:43 EM

Stine: Heh. Du sier noe. Men jeg tror hun mente Britney. Ikke at jeg på noen måte likner på henne; det har nok kun med håret å gjøre.

Postet av: Kristiane at April 28, 2008 11:07 EM

Jeg har tenkt en stund at Crocs kunne være fornuftig fottøy. De skulle visstnok være laget av et stoff som har gode egenskaper hva hygiene angår, dog var det trolig ifølge produsentens reklame.

Heldigvis er jeg noe treg når det gjelder innkjøp, så jeg har ikke skaffet meg noen, og i mellomtiden har jeg også slått fra meg tanken på Crocs. Men de er kanskje praktiske? Praktiske på samme måten som en sykkelkurv er praktisk?

Postet av: Et aktuarliv at April 30, 2008 2:36 EM

Du har ikke vært litt raus med kajalen i det siste da, Kristiane?

Postet av: marken at Mai 2, 2008 8:47 FM

dette hf8rtes virkelig ut til e5 ve6re noe for meg:)en til e5 lletse for meg,en sje5ff8r og en som er en gud i senga hu for godt til at det kan ve6re mulig,men en fin drf8m Tror ogse5 det tilbudet var for godt til e5 ve6re sant he-he

Postet av: aglayan at April 20, 2012 7:22 EM

Urs3r4 hbgaefjtvght

Postet av: gnlhikpii at April 21, 2012 8:34 EM
Post kommentar

Husk meg?

Gjenta sikkerhetskode (bruk eventuelt nøkkelordet):