November 5, 2007

Murphy og jeg

Vanlig uflaks: Strømstans på t-banen akkurat når man skal hjem fra jobb.

Min uflaks: Da banene endelig begynte å gå igjen passerte alle de andre linjene Nationalteatret to ganger hver før 2 Ellingsrudåsen kom. (Vognsettet må ha befunnet seg på Østerås da strømmen gikk.) Og for én gangs skyld hadde jeg ikke med meg en bok.

Da min t-bane omsider dukket opp var jeg så oppgitt og forbannet at jeg holdt på å ikke ta den, i ren trass. (Heldigvis innså jeg i tide at den velkjente da-kan-de-bare-ha-det-så-godt-ryggmargsrefleksen bare ville gå ut over meg selv.)

Postet av: Kristiane at November 5, 2007 6:36 EM
Kommentar

For én gangs skyld måtte jeg i dag skynde meg hjem og avløse mannen, som skulle i møte. Jeg kastet meg på bane 2 mot Ellingsrudåsen på Stortinget kl. 16.04. Skulle jeg ta den til Helsfyr, tro, og reise med buss videre derfra? Nei, det var vel best å gå av på Tøyen og bytte til linje 5 mot Vestli. Med det samme jeg hørte dørene klappe igjen bak meg, forkynte den nasale høyttalerstemmen at det var strømstans, og at alle linjer stod. Hurra.

Postet av: Elin at November 5, 2007 8:22 EM

Elin: Utrolig typisk!

Klokkeslettene er dessuten interessante her. For da jeg ankom Nationalteatret litt over 17, bedyret de over høyttaleranlegget at det dreide seg om en 20 minutters strømstans. Løgnaktige hunder.

Postet av: Kristiane at November 5, 2007 8:55 EM

Nåda, forsiktig med hundesammenligningen - slikt kan det bli bråk av...

Fornøyelig problem forresten. Noterer meg at strømstans nok blir å finne øverst på Topp-10 listen over ting bergensere irriterer seg over nå når bybanen gjør sitt inntog.

Postet av: svartekatt at November 6, 2007 10:44 FM

Vanlig uflaks: det regner når man skal gå til busstoppet

Min uflaks: det regner ikke, så jeg slår ikke opp paraplyen. To sekunder senere bøtter det ned, så sludder det, så blåser det rett i ansiktet på meg, så hagler det. Og jammen snør det ikke når jeg skal hjem igjen også.

Postet av: emelie at November 6, 2007 3:37 EM

min vanlige uflaks er å vente så lenge at du er så passe irritert at du begynner å gå til en buss holdeplass litt lengre bort som gir deg muligheten til flere busser og så bli forbikjørt av den du helst burde ha tatt - som du selvsagt beinløper etter for å akkurat IKKE rekke.......

Postet av: Josefin at November 8, 2007 4:48 EM
Post kommentar

Husk meg?

Gjenta sikkerhetskode (bruk eventuelt nøkkelordet):