August 11, 2007

Når hjernen ikke virker

Det er mulig det skyldes en lang økt på Øya med påfølgende festligheter i går at jeg var helt ekstraordinært tykkhodet i sted. Jeg sto med en nyve i pannen og forsøkte å tyde min egen håndskrift på handlelisten inne på Meny. Med ett ble jeg oppmerksom på musikken de spilte. - Det er ikke mulig, hvisket jeg til meg selv. Men jo. Det var Perssons Pack. Det var endatil Vägen til Loos, en trekkspillinstrumental av en B-side fra 1991.

Vantro glippet jeg med øynene. Drømte jeg? Tankene myldret som små hvite mus. - Var det en radiokanal som sto på? I så fall hvilken? Og: - Dette må jeg fortelle til guttene!

Jeg sto som fastfrosset ved grønnsaksdisken. Vagt registrerte jeg at en utålmodig person (forståelig nok) kjørte handlevognen sin inn i knehasene mine.

... før det uendelig langsomt gikk opp for meg at det var min egen mobiltelefon jeg hørte. Den lå og ringte i lommen. Jeg hadde fullstendig glemt at jeg la inn låten som ringetone for en drøy uke siden.

Postet av: Kristiane at August 11, 2007 4:49 EM
Kommentar

Vägen til Loos over anlegget i en norsk butikk er dessverre mindre sannsynlig enn å møte Magnus Lind personlig i den samme forretningen.

Postet av: pegs at August 11, 2007 6:57 EM

Kan ikke være mange som har så sære ringetoner at de ikke kjenner igjen sin egen telefon på lyden... Prøver å ha et åpent sinn her men jeg sliter - trekkspillinstrumental? Burde jeg fått tak i sporet om ikke annet for å få bekreftet mine bange antagelser...

Postet av: svartekatt at August 12, 2007 3:33 FM

Pegs: Det hadde vært noe! Kommer til å se etter Magnus Lind i enhver matbutikk etter dette. Mirakeler har skjedd før.

Svartekatt: Se (lytt) mail!

Postet av: Kristiane at August 12, 2007 3:50 FM

Ahhh! Takk for mail med trekkspillinstrumental og vennlige ord. Høyt verdsatt begge deler! Ettersom min velutviklede nysgjerrighet nok hadde ledet meg ut på søk etter Vägen til Loos sparte du meg for noe arbeid der... Når det er sagt: heldigvis mye bedre en jeg (vrang)forestilte meg. Lokk-og-stev faktoren glimret med sitt totale fravær, og selv med et sterkt redusert lydbilde på min tilårskomne laptop var den både stemningsfull og melodiøs. Som ringetone er den jo genial! Neppe så mange med den ringelyden. ;)

Postet av: svartekatt at August 12, 2007 4:33 FM
Post kommentar

Husk meg?

Gjenta sikkerhetskode (bruk eventuelt nøkkelordet):