April 9, 2007

White trash-søndagsmiddag

Hvorfor gå omveien om tallerkener når man kan spise pizza rett fra kartongen? Legg ellers merke til Piffi-krydderet [1], samt de to oppslåtte laptopene. (Det kommer dessverre ikke frem på bildet at TVen står og skråler i bakgrunnen, med fotball på skjermen.)

(Jeg, som ellers trofast holder meg til Grandiosa på frossenpizzafronten, ble forøvrig svært positivt overrasket over denne La Mia-varianten. Det er bolognese.)

[1] Krydderet var riktignok ikke til meg. Piffi forekom ikke i noen av mine (møblerte) barndomshjem, og er følgelig ikke noe jeg har bragt i hus.

Postet av: Kristiane at April 9, 2007 9:11 EM
Kommentar

Det var ikke en mandagsmiddag, altså? (Nå kan det jo hende at det var fotball på TV i går også, men jeg har i alle fall hatt en intens søndagsfølelse i hele dag (i den grad man kan ha det når man er hjemmeværende og alle dager føles som søndag).)

Herlig å ha deg tilbake!

Postet av: Elin at April 9, 2007 11:04 EM

Elin: Jeg har også hatt søndagsfølelse hele dagen, men kom faktisk på at det var mandag da jeg skrev overskriften. Likevel lot jeg den stå; mandag 2. påskedag er den ultimate søndagen. Muligens overgått av 1. nyttårsdag, som også alltid er søndag, uansett hvilket ukedag den måtte havne på.

Og takk i like måte. :)

Postet av: Kristiane at April 9, 2007 11:10 EM

Tallerken? Bah! Godt å se at noen fremdeles bruker alt på dyret.

Postet av: Kevin at April 10, 2007 9:12 FM

I det møblerte hjemmet jeg kommer fra, samt hos mine venner, var det Natvigs krydderblanding som stod på middagsbordet. Jeg har blitt kjent med Piffi, men aldri falt for det.

Må si meg enig med Elin, herlig å ha deg tilbake!

Postet av: Cecilie at April 10, 2007 2:54 EM

Alle veit jo at det er tabasco ein skal bruke, og ikkje piffikrydder! :)

Postet av: kristin at April 11, 2007 9:52 FM

I really wanted to construct a simple message to thank you for some of the unique facts you are sharing on this website.

Postet av: essaystock.com at Februar 22, 2013 6:32 EM
Post kommentar

Husk meg?

Gjenta sikkerhetskode (bruk eventuelt nøkkelordet):