Februar 21, 2007

Chasing Amy

Det er ti år siden sist jeg så filmen, og jeg husker at jeg likte den veldig godt. Da jeg så den igjen i dag fikk jeg først bakoversveis av at det er Ben Affleck som spiller hovedrollen. Første gang jeg så filmen var han for meg helt ukjent men ålreit fyr; i dag er han en skuespiller jeg misliker sterkt. (Uten at jeg helt forstår hvorfor, når jeg tenker meg om. Jeg tror ikke jeg har sett ham i andre filmer enn Good Will Hunting. Og den er jo ikke så ille. Kan det være at jeg baserer min antipati ene og alene på at han har vært sammen med Jennifer Lopez?)

Men filmen var fortsatt god, den! Bittersøt romantikk i et alternativt miljø. Jeg fikk også litt varmere følelser for Affleck (selv om han oppfører seg som en dust store deler av filmen). Den kvinnelige hovedrollen spilles av (i hvert fall for meg) ukjente Joey Lauren Adams, som minner om en pen utgave av Renée Zellweger.

Postet av: Kristiane at Februar 21, 2007 10:13 EM
Kommentar

Jeg er kjempeforelska i Joey Lauren Adams fortsatt. Uutslettelig inntrykk på meg i Chasing Amy :)

God-filmen! Seinest her for et par dager siden tenkte jeg på den tegneserien Holden lagde til Alyssa. Hehe. Mystisk. Banky er Jason Lee fra My name is Earl, forresten.

Postet av: Terje at Februar 21, 2007 11:11 EM

Jeg hadde min "hvofor misliker jeg egentlig Ben Affleck?"-opplevelse forige uke. Da jeg telte over viste det seg at jeg har sett noe sånt som 15 Ben Affleck filmer, og har likt flere av dem ganske godt. Han er bla med i Mallrats og Dogma, som også er Kevin Smith-filmer (som Chasing Amy), og selv om kanskje skuespillerprestasjonene ikke er de aller beste, så er det svært underholdende og morsomme filmer, og det synes jeg egentlig teller mer.

Postet av: Sonja DaA at Februar 22, 2007 8:20 FM

Jeg tror tingen er at man har så innmari lyst til å mislike fyren. for han ser jo unektlig ut som en person man ikke skal like.

Men siden han er kompis med Kevin Smith og jeg har en mancrush på Kevin. Så har jeg bestemt meg for å like han. nesten samme hva han gjør.

Og jeg er også fortsatt litt forelsket i fr. Adams. Og ikke bare for at hun har vært sammen med Kevin Smith, men litt derfor også.

Postet av: Kent at Februar 22, 2007 9:25 FM

Affleck er glitrende i den nye filmen Hollywoodland.

Postet av: Elf at Februar 22, 2007 11:20 FM

Dette innlegget fikk meg til å lete etter Chasing Amy som jeg ikke har sett siden studietiden i USA da den, Clerks og Mallrats nærmest gikk på repeat på rommet (sammen med SW, Animal House og herlige Caddyshack). Men endte opp med MAllrats og Dazed and Confused i stedet, begge med våre kjære JLA, som jo er så søt så søt, men har en akk så irriterende stemme.

og husk Dantes hjertesukk når dere sitter på jobb i morgen:
I'm not even supposed to be here today!

Postet av: Dante at Februar 26, 2007 7:54 EM

Don't you know that this is correct time to get the credit loans, which can make you dreams real.

Postet av: VALENZUELA19ALYCE at September 6, 2011 6:55 FM
Post kommentar

Husk meg?

Gjenta sikkerhetskode (bruk eventuelt nøkkelordet):