Februar 5, 2007

Det er ikke så mye som skal til

På vei hjem etter en lang og kjip MØKKAdag, var det særdeles forløsende å gjøre en overdreven hva-er-du-for-en-IDIOT-av-en-hensynsløs-bilbølle-gest til personen som holdt på å meie meg ned i et fotgjengerfelt. Jeg følte meg straks mye bedre, og klarte med ett å glede meg over min egen aktpågivenhet såvel som den siste rest av dagslys på himmelen.

Postet av: Kristiane at Februar 5, 2007 7:23 EM
Kommentar

Å hvor det føles godt! Tar jeg feil hvis jeg tipper at mottakeren for ditt budskap var en middelaldrende mann i BMV?

Postet av: svartekatt at Februar 5, 2007 10:12 EM

Det var faktisk en kvinne. :) Og hva slags bil hun kjørte aner jeg ikke. Jeg er i liten grad i stand til å skille en BMW fra en annen bil. (Men at det skrives med W, se dét vet jeg. ;)) Det er patetisk og klisjéaktig og jeg vet ikke hva, men jeg er en sånn person som, på spørsmål om hva slags bil jeg så, oppgir farven. Hvis jeg i det hele tatt har lagt merke til den.

Postet av: Kristiane at Februar 6, 2007 10:24 FM

Kristiane: Klisje? Slike manglende egenskaper setter jeg pris på hos en kvinne!

Postet av: Elf at Februar 6, 2007 11:23 FM

Hrmf.... Hun vet ikke hvilken bil det var, men at det skrives med W _det_ vet hun!!? Til mitt forsvar så jeg feilen, men for sent. For en gangs skyld fulgte jeg ikke oppfordringen "Sjekke først" og ettersom redigering ikke er en opsjon - vel... => Kristiane-Svartekatt = 1-0
Er forresten ikke noe som helst galt (herunder patetisk osv.) i å ikke kunne skille bilmerkene fra hverandre nå for tiden. De er jo så godt som kliss like de fleste...

Postet av: svartekatt at Februar 6, 2007 12:40 EM

Om ikke patetisk, så er det i hvert fall utrolig forutsigbart av en gammel friker som meg å ikke ha peiling på biler/statussymboler.

At jeg heller ikke har sertifikat (eller noen som helst lyst til å ta sertifikat) er idiotisk, i tillegg til forutsigbart.

Postet av: Kristiane at Februar 6, 2007 1:03 EM

Kristiane: Jeg vil ikke drømme om å motsi deg... ;) Nøyer meg med nok en gang å konstatere at det som er et must for noen er et ikke-tema for andre. Mangfold er fine greier!

Postet av: svartekatt at Februar 6, 2007 1:49 EM
Post kommentar

Husk meg?

Gjenta sikkerhetskode (bruk eventuelt nøkkelordet):