Februar 2, 2007

På jobb


Jeg sitter i en vinterblek solstripe og leser korrektur. Snart er det helg. Hurra!

Postet av: Kristiane at Februar 2, 2007 10:14 FM
Kommentar

Sjelden har jeg sett noen legge for dagen større engasjement! Kan sverge på at at jeg hørte deg utbryte "kjeeeedeeeeliiiiig!!!" da jeg klikket meg inn her nå... Men akk så positivt likevel - min egen jobb fremstår plutselig som både variert og spennende. Takk & god helg!

Postet av: svartekatt at Februar 2, 2007 12:19 EM

Hvorfor er bildet speilvendt? Eller er du blitt venstrehendt?
God helg! :-)

Postet av: Motvind at Februar 2, 2007 1:24 EM

Svartekatt: Jeg kjeder meg ikke, jeg er bare konsentrert. :) Jeg liker veldig godt å lese korrektur, og det er dessuten bare en av flere arbeidsoppgaver jeg har.

Tine: Så observant du er. :) Bildet er tatt av et kamera som er innebygget i skjermen, og hvorfor det blir speilvendt aner jeg ikke. Ikke la jeg merke til det heller, før du påpekte det. (Men så er jeg vel også mest vant til å se meg selv speilvendt.)

Postet av: Kristiane at Februar 2, 2007 2:31 EM

God helg!

Postet av: alliene at Februar 2, 2007 3:46 EM

Jeg lurte også på hvorfor jeg ikke hadde visst at du var venstrehendt (som meg).

Ingenting er som å lese korrektur! :D

Postet av: Elin at Februar 2, 2007 9:22 EM

Har du sett! Bildet i kombinasjon med teksten lurte meg grundig du... ;) Går lett i den fellen igjen jeg - med begge beina!

At det kan være så lett å ta feil av kjedsomhet og konsentrasjon...

Postet av: svartekatt at Februar 3, 2007 1:11 FM

Men, er ikke dokumentet opp-ned?

Postet av: Live at Februar 3, 2007 6:57 EM

Live: Jeg behersker så mangt, men ikke å lese opp-ned. Men jeg skjønner når jeg ser på bildet nå at det kan se ut som arkene ligger feil vei. Det gjør de altså ikke. Hyggelig å se deg, forresten! Jeg tenke nettopp på deg, da jeg oppdaterte adobloggen for første gang på lang tid. :)

Postet av: Kristiane at Februar 4, 2007 2:30 EM

Kameraer som er ment å filme brukeren selv, viser gjerne bildet speilvendt. Det er fordi folk er vant til å se seg selv speilvendt (i speilet).

Jeg har et kamera der objektivet kan vris mot fotografen, for å ta selvportrett, for eksempel. Når kameraet er stilt inn på den måten, skifter displayet fra å vise bildet på vanlig måte, til å vise det speilvendt. Men bildet blir likevel lagret "rettvendt" i kameraet, når det vel er tatt.

Postet av: Et aktuarliv at Februar 4, 2007 4:59 EM
Post kommentar

Husk meg?

Gjenta sikkerhetskode (bruk eventuelt nøkkelordet):