November 22, 2006

Jeg møtte Duane!

I formiddag drakk jeg kaffe med en kamerat. Vi snakket blant annet om Tilbake til 80-tallet , og var også innom TV2s Gylne Tider. Vi var enige om at sistnevnte er god underholdning, om enn ikke like fantastisk som NRK-serien.

Like etterpå skulle jeg hjem, og tok peiling på Stortinget t-banestasjon. Nede på perrongen, vandret jeg rett inn i en fjernsynsinnspilling. En Gylne Tider-innspilling, forsto jeg straks; i trappen satt nemlig Duane Loken og klimpret på gitar. Norgesvennindianeren Duane Loken! Jeg holdt på å gå ut av mitt gode skinn. Programmet vises på TV2 den 3. desember, ifølge denne nettsiden. Nå håper jeg bare de ikke klipper meg bort.

Postet av: Kristiane at November 22, 2006 4:09 EM
Kommentar

Duane Loken? Hvem er det? Jeg spør ikke for å være arrogant altså. Jeg vet det faktisk ikke.

Postet av: Rulle Kebab at November 22, 2006 5:23 EM

Rulle K.: Duane Loken er halvt indianer, halvt norsk, og ble kjent her til lands gjennom serien Familien Macahan/I ville vesten. Han ble raskt en ekstrem norgesvenn - Smokie fortoner seg nærmest som litt fiendtlige mot Norge i forhold.

Jeg så aldri TV-serien, men husker meget godt at han ble lansert som popartist litt senere. Det er ikke musikken jeg husker, men at alle tenåringsjenter - meg selv inkludert - syntes Duane var HELT UTROLIG kjekk. Se ellers Wikipedia:

http://no.wikipedia.org/wiki/Duane_Loken

(Legg merke til den siste setningen: "Høsten 2006 ble han igjen aktuell i Norge i forbindelse med nostalgi-programmet Gylne tider som går på TV2". Snakk om å foregripe begivenhetenes gang.)

Postet av: Kristiane at November 22, 2006 9:22 EM

Det ringer ingen bjeller dessverre, men nå fikk jeg så vidt jeg husker ikke lov til å se på I ville vesten, så det er kanskje noe av forklaringen. Jeg skal selvfølgelig lese artikkelen på Wikipedia om Duane Loken grundig og ta igjen noe av det jeg tydeligvis gikk glipp på 80-tallet. Selv hadde jeg mest sans for Star Wars den gang.

Postet av: Rulle Kebab at November 22, 2006 10:02 EM

Det er utrolig morsomt hvordan man av og til kan "havne oppi" gårsdagens samtaleemne. Og noen ganger litt skremmende også... :)

Postet av: Britt M. at November 22, 2006 11:18 EM

Åh Heldiggris !!!
Jeg leste forrige blogginnlegget ditt, og tenkte en stund på å kommentere og si at jeg gledet meg skikkelig til å se Duane Loken igjen.

Jeg var temmelig bitteliten da westernserien gikk, men husker godt alle bildene jeg hadde spikret (!!) opp på veggen.
-for ikke å snakke om den forferdelige plata han ga ut, hehe.
Men PEN !

Som sagt: heldiggris!

Postet av: Cecilium at November 22, 2006 11:26 EM

Jeg har faktisk også møtt Duane Loken - den gangen han var populær på åttitallet. Tro om jeg fremdeles har autografen hans liggende et sted...

Postet av: Lisings at November 23, 2006 2:52 EM

No ser eg føre meg ein indianar som blir intervjua med ei febrilsk hoppande og vinkande Kristiane i bakgrunnen. Noko i stil med den Pondus-stripa der TV-opptak av ein fotballspelar blir forstyrra av ein flokk gamle damer.

Postet av: Roger at November 23, 2006 3:28 EM

Opptakene var for en musikkvideo. Innslaget til Gylne Tider ble tatt opp i Los Angeles. Ellers skjer det ting etterhvert.

Postet av: Annie at November 23, 2006 9:18 EM

hvor gammel er Duane Loken?

Postet av: hege at Desember 3, 2006 10:58 EM

Ohh. Lucky you. :-) Kjempe kult at du møtte han. :-))))

Postet av: Ninni at Desember 4, 2006 6:56 EM

Badly need your help. Liberals are very broadminded: they are always willing to give careful consideration to both sides of the same side. Help me! Need information about: Echostar dish. I found only this - dish out. Other paste is mentioned against closet cakes, dish. Dish, fully for mysteries, the form discusses. THX :mad:, Habiba from Australia.

Postet av: Habiba at Februar 19, 2010 9:49 FM
Post kommentar

Husk meg?

Gjenta sikkerhetskode (bruk eventuelt nøkkelordet):