August 31, 2006

Hot tramp, I love you so!

Det tok litt tid før jeg reagerte, der jeg vandret mellom reolene på Ultra på Alnabru. Mellom fiskegrateng på tilbud, paller med blomkål, fullkornspasta og nedsatt gulost, ble jeg med ett oppmerksom på at jeg sang med til musikken som ble spilt over høyttaleranlegget.

Det viste seg at det var Bowie-klassikeren Rebel Rebel som ble spilt, ganske høyt også. Dette er en av mine favorittlåter, men det føltes litt merkelig å høre den mens jeg handlet matvarer.

En gang jeg var innom Lindex på Tveita tidligere i sommer, spilte de DumDum Boys. Og ikke Enhjørning, som har gått i ett på alle radiokanaler i hele sommer, men gode gamle Slave fra 1989. Jeg ble glad og sur på en gang.

Postet av: Kristiane at August 31, 2006 8:41 EM
Kommentar

Kjenner meg igjen. Det samme har skjedd meg, men ikke med artister jeg liker.
Jeg er midt i en flytteprosess om dagen og i stad da jeg stod og vasket vegger (som er et pes i seg selv) tok jeg meg selv i å nynne til Aguilera som ble spilt på radioen. Se for deg langkosten svinges i takt til "Ain't no other man but you" [einnåoæddæmæænbuddsjuuu].
Brått snudde jeg meg meg for å forsikre meg om at ingen stod bak meg og peke-lo. Enkelte artister klarer jeg bare ikke. Hun er en av dem.

Og mens vi prater om musikk: HVER gang jeg hører "kanskje kan vi leve litt av det vi dyrker selv" (og det er ikke så rent sjelden om man hører på Petre, Radio1 eller P4) tenker jeg på en av dine tidligere innlegg og kan ikke si meg mer enig. Leve litt av det man dyrker? Betyr det å kjøpe resten av varene? Ser for meg en kolonihage (ikke noe galt i det) der den omtalte "Kjære" slukøret tusler innom søplekassa på vei til Rimi med tomatene de ikke fikk til.

Postet av: Elisa at August 31, 2006 10:32 EM

Elisa: Haha. Da jeg leste kommentaren din lo jeg så høyt at katten våknet og så på meg med et grunnende blikk.

Postet av: Kristiane at September 1, 2006 10:34 FM

Have no a lot of cash to buy a car? You should not worry, because it is available to receive the loan to solve such problems. Therefore take a short term loan to buy everything you require.

Postet av: TammieGuzman18 at August 23, 2011 7:52 EM
Post kommentar

Husk meg?

Gjenta sikkerhetskode (bruk eventuelt nøkkelordet):