Oktober 21, 2005

Jeg er døll

Først kjøpte jeg en CD som heter En bukett med roser på Tveita-senteret. Tittelen sier sitt, og TV-reklamen enda mer. Jeg ringte straks pappa for å fortelle om kjøpet, fordi jeg vet han stadig er på jakt etter en del gamle norske perler. Han været gull, og vi ble enige om at jeg skulle maile ham innholdsfortegnelsen med det samme.

Jeg så gjorde, og ikke lenge etter ringte han meg, full av begeistring: - "På Billy Bryants café" er der! Den har Trine etterlyst lenge!
- Jaha, sa jeg kjølig. - Den høres da ganske døll ut. - Ja, hvorfor kjøpte du CDen, da? lurte pappa. - Heh. På grunn av "Pengegaloppen" , måtte jeg innrømme.

Postet av: Kristiane at Oktober 21, 2005 11:21 EM
Kommentar

Døll? Fordi man liker Vidar Sandbeck?? Nei gitt!Vidar Sandbeck er i det hele tatt kraftig underkjent, også blant de som har funnet ut at det igrunn er kult å like Prøysen. Jeg anbefaler dobbelcd'en En Fergemanns Vise, men både Pengegaloppen, Menuett i mai, min personlige favoritt Gull og grønne skoger, og mye annet gromt.
Dessuten blir jeg blank i øynene (som dogg i mårråsol, men neiggu om je gret)når Alfred i Katthult spiller trekkspill og synger Fattig bonddräng, men vil på det sterkeste protestere mot at denslags stemples som døllt. Mitt korstog mot trangsyntheten bedrives mellom anna på sporadiske nattsendinger på RadiOrakel. Følg med, så får du plutselig høre Dar kjem Dampen...

Postet av: Cathrine at Oktober 24, 2005 2:30 FM

Der fikk du meg tel å sitte stille og tenke på meg og min avdøde mormor som sto på kjøkkenet og sang høyt til "På Billy Bryants café". Takk :-)
Hadde helt glemt den.

Postet av: Roger Steinbakk at Oktober 24, 2005 9:45 FM
Post kommentar

Husk meg?

Gjenta sikkerhetskode (bruk eventuelt nøkkelordet):