August 30, 2005

Pokker ta iTunes

Jeg ble påminnet Hazell Dean i dag, og resten av dagen har jeg sunget på den kanskje aller beste låten fra 1980-tallet: They Say It's Gonna Rain. Jeg hadde ingen forventninger da jeg søkte etter sangen i iTunes; så langt har jeg slett ikke blitt imponert av utvalget der.

Hjertet mitt hoppet over et slag av glede da jeg bragte i erfaring at mange av Hazell Deans sanger var tilgjengelige, og at They Say It's Gonna Rain var en av dem. Men bi litt! I stedet for å etterfølges av det vanlige "Buy song"-symbolet, het det for denne låten "View album". Det hadde jeg i grunnen ingen interesse av, men jeg trykket meg likevel videre i håp om at jeg ville finne et tilbud om å kjøpe sangen der.

Men nei. Her fikk jeg beskjed om at hele albumet måtte kjøpes om jeg ville ha denne låten. 80 kroner, takk! Jeg skjønner jo at det har gjort dette for å ikke hindre det sikkert forrykende [1] salget av platen Hazell Dean: Greatest Hits fra 1996. Sleipinger!

[1] Not.

Postet av: Kristiane at August 30, 2005 6:38 EM
Kommentar

Dette er jo ikke en kommentar til det du skriver i dag - men nå måtte jeg like godt kommentere. Hazell Dean er en artist jeg ikke har noe forhold til. Derimot har jeg store forhold til artister som The Rainmakers og Ym:Stammen - og nå har to forskjellige Google-søk om disse artistene bragt meg til kristiane.org. Det er jo artig.

Nåvel, det var bare for å få sagt det. Og fordi jeg irriterer meg over at jeg ikke har skrivi ned sporlistinga fra den første Ym:Stammen-kassetten på CD-en jeg har laga.

Hilsen Kjetil

Postet av: Kjetil Bull at August 31, 2005 9:23 EM

Et apropos til aproposet: Jeg trodde jeg hadde kommet til himmelen for en fem års tid siden, da jeg stakk innom Platekompaniet og fant ut at alle Ym:Stammen-CD-ene kunne bestilles og leveres på få dager - til kr 49 per stykk.

Dessverre er ikke gubben like begeistret.

For øvrig husker jeg jo "They Say It's Gonna Rain", men ante ikke hvem som sang den.

Postet av: Elin at September 1, 2005 10:56 FM

Jeg hadde en liknende opplevelse da jeg fant Carolas første utgivelser på CDON til en latterlig lav pris. Främling, Steg för steg og På egna ben. Jeg kunne ikke tro min lykke! Jeg hadde dem selvsagt på kassett fra min spede ungdom, men ville gjerne ha dem på CD også.

Kjetil: Det var da pussig :)

Ellers hadde jeg jo håpet at noen som leste dette, ville føre meg til et sted jeg kunne få tak i They Say It's Gonna Rain. Sukk.

Postet av: Kristiane at September 2, 2005 11:15 FM

Index Ym:stammen - Overvintrende (MC, Likvidér, feb '84)
Side 1:
Menneskene På Broene
Sulu-Tigre
Det Kom En Lyd Derinnefra
De Kunne Ha Blitt Lurt Ut Dit
Vi Overvintrer
Side 2:
Mystiske Tepper
På En Mandeltime Spasertur
Vi Overvintrer (reprise)

Postet av: finn aurhjelme at Oktober 7, 2005 7:19 EM

Har du fått tak i låta ennå?

Jeg har den - og alle de andre. Ta kontakt.

Postet av: Keith Timmons at Juli 22, 2008 3:17 EM

It's like you're on a msisoin to save me time and money!

Postet av: Jaycee at Desember 20, 2011 3:41 FM

R8ZQes rckgaprtlufh

Postet av: dcaerwu at Desember 20, 2011 9:13 FM

yLnvul ednhxeiszjth

Postet av: idpipgaarek at Desember 21, 2011 6:27 EM

That is some inspirational stuff. Never knew that thoughts might be this varied. Many thanks for all of the enthusiasm to offer such beneficial data right here.

Postet av: Coach Factory at August 25, 2012 5:09 EM

this man's primal yearnings emerge as at the same time beneficial and he eliminates onto the meadow trying to find meals. Willie would flow to the meadow to attempt to reunite with him home. proper performing best homeless wow Willie sources ALF wishing to find a purchase dog. firstly,firstly people should can't afford to take note in diet flat belly is they build too much money refined carbohydrate food. meals via minimum refined carbohydrate food includes additional information nutrients and vitamins in comparison with their alternatives. food items extraordinary via refined carbohydrate food exist among taters, vegetables, white wines grain in addition,yet loaf of bread zdklfjksdjghf.

Postet av: Miaozi Diet Pills at November 22, 2012 9:31 EM
Post kommentar

Husk meg?

Gjenta sikkerhetskode (bruk eventuelt nøkkelordet):