August 21, 2005

Sukk

Akkurat når huden har begynt å venne seg til solen, og maven til blåskjellene. Når hodet endelig har forstått at solen kommer til å skinne i morgen også, og at varmen vil vare ved. Når man har kommet inn i rytmen; le petit dejeuner med varme croissanter om morgenen, rosévin til lunsj, og ristede mandler og emmentaler-ost på verandaen om kvelden.

Ubegrenset tid til å lese bøker, stirre utover havet, eller opp i fjellsiden med vinranker i etasjer. De lange og uavbrutte samtalene. Om egne og felles yndlingsbøker, eller vidløftige fremtidsplaner. Og ikke minst vårt nye favorittema: Når lille Ull kommer til oss.

Når du har blitt vant til alt dette, da er det at alt sammen brutalt rykkes fra deg, og du finner deg selv på et somletog tilbake til Barcelona. I neste nu bedriver du lett berserkergang i taxfree-butikken, før du med ett sitter beltet til et flysete, og klemmes fast når personen i flysetet foran deg legger seteryggen sin helt bakover. Og så er du plutselig hjemme igjen. Hverdag. Sukk, og sukk igjen.

Postet av: Kristiane at August 21, 2005 7:58 EM
Kommentar

Velkommen hjem. Høres ut som en deilig tur.

Postet av: alliene at August 22, 2005 8:44 EM

Velkommen tilbake. :)

Postet av: Anne at August 23, 2005 1:57 EM

Jeg sitter og funderer på hvor du har vært. Kombinasjonen Barcelona, "petit déjeuner" og "croissant" passer ikke helt.

Skjønt, jo - hvis du har vært i Perpignan, for eksempel. Da kan det godt hende seg slik at flyplassen i Barcelona er den greieste å benytte seg av fra og til Norge. Det lages dessuten mye vin i det distriktet, så brikkene passer godt sammen.

Er jeg på bærtur?

Postet av: VK at September 5, 2005 1:02 EM

VK, du er slett ikke på bærtur. Collioure ligger en liten halvtime med tog fra Perpignan, i retning spanskegrensen. Barcelona har vært den greieste byen å fly til - inntil Norwegian åpnet rute til Montpellier i vår! Men siden Barcelona er verdt et besøk eller fem i seg selv, valgte vi også denne gangen å ta noen dagers byferie i forkant av slaraffenferien.

Postet av: Kristiane at September 5, 2005 7:10 EM

I really like your article. Thank you so much for your sharing with us. They are very useful to us in our reality world.

Postet av: wish pearl at Januar 23, 2013 8:44 FM

Great steps to learn more Thanks a Lot for this nice information , I love to visit again to see this amazing post to learn more , Thanks a Lot.

Postet av: loose pearls at Januar 23, 2013 8:45 FM

really great post. I've enjoyed reading through your post because of the great style and energy you put into this post.

Postet av: freshwater pearl pendant at Januar 23, 2013 8:47 FM
Post kommentar

Husk meg?

Gjenta sikkerhetskode (bruk eventuelt nøkkelordet):